herc Here we fucking go!!! https://www.hollywoodreporter.com/tv/tv-news/paapa-essiedu-hbo-harry-potter-show-severus-snape-1236076389/ @wooddiebone jedva čekam trailer za ovo!
Miro herc Kao neko ko je gleda filmove bezbroj puta ko je cita knjige bezbroj puta ja ih lipo nabijem nakurac ako stvarno bude ovo. I ne necu gledati
moschus Odgledali Penguina. Definitivno preporuka, top serija! Imao sam neki otpor u startu jer nisam neki fan Batmana ali ova serija nema veze s tim osim sto se spominju Gotham i Arkham.
virty Ja sam fan Batmana pa sam defaultno gleda The Pengiun seriju. Iako nema ni B od Batmana, serija je odlična.
JoelDrake Treba sada pogledati zadnju 10. epizodu The Day of the Jackal, btw serija obnovljena za 2. sezonu!
StarFox_N Arcane Upravo sam na početku druge sezone. Čak i ako kao ja niste ljubitelji animiranih filmova/serija vjerujte mi… Obavezno ovo pogledati. Čudo jedno koliko je ovo dobro i kvalitetno.
JoelDrake StarFox_N Na IMDb u drugoj sezoni svaka epizoda ima ocjenu 9 ili više, riješio čim izašla, top serija!
Tuhy StarFox_N Arcane Upravo sam na početku druge sezone. Ja sam na S01E04. Zasad je stvarno odlična. Treća epizoda je sabila.
Brijac Fenix Ma takvi revivali obično ispadnu srednja žalost i ne volim kad mi kvare nešto što mi je bilo dobro i dobro završilo, a eto igrom slučaja ja sam Malcolma sa ženom pogledao baš prije par mjeseci.