Torla Pogledao prve tri sezone Farga. Prva top topova. Druga odlična. Treća mi nije baš nešto. Počinjem i sa četvrtom, u nadi da će biti odlična...
Skellington Torla Ja odgledao sve i kako sam pogledao prvu i drugu malo mi je pala u trećoj, ali ništa posebice puno jer ipak je zadržala taj Fargo štih, ali četvrta je ipak miljama daleko od sve tri i čak bi reko da nema pretjerane veze i osjećaj koji su davale prve tri sezone serije izuzev možda 2 epizode u sezoni.
Torla Tzereen dobra Definiraj? U kojem pogledu? Onom ili "onom" ? Hahahahahah Obje glavne glumice su odlične on so many levels.... prirodne, a plijene pozornošću
Torla Matador Najavljena je i četvrta sezona True Detectivea, s Jodie Foster. Odlično, jedva čekam..... Ona je glumica koja je u stanju razvaliti, i nadam se da će i biti tako.... A i sami serijal je visoko kvalitetan, po mom guštu, jedva čekam....
krpa Gleda se We Own This City. Dosta dobre prve dvije epizode. Jake The Wire vibre + malo veći fokus na korupciju u policijskim redovima. Dopada mi se generalno sve od kinematografije do dijaloga. Jedino ovaj Jon Bernthal mi je antipatičan gdje god ga vidim, ali ovom njegovom liku to paše pa se ne mogu žaliti na ulogu.
Tzereen Torgue thanks. Nego, Torgue, ko si ti opće. Nick je relativno novi, ali nisi novi član? Nekako mi djeluješ homey.
Torgue Tzereen Nick je relativno novi, ali nisi novi član? Nekako mi djeluješ homey. Pod homey misliš udomaćen? Novi sam član u smislu da mi je ovo prvi hrvatski forum (općenito) gdje sam se prijavio ali sam bio član par foruma.
herc New Star Wars series Skeleton Crew starring Jude Law coming to Disney Plus https://www.polygon.com/23143301/star-wars-skeleton-crew-disney-plus-jude-law-celebration-2022
Fico Bit ću iskren, malo mi je dosta silnih Marvel i Star Wars serija. Svaka dva mjeseca nešto novo izađe.
Tzereen Torgue Mislio sam da si bio već prije ovdje, ali s drugim nickom. Djeluješ mi ko da se znamo već par godina. Zbilja si super član.