https://www.youtube.com/watch?v=urza2sbU68Q&

/
prikladno za kraj videa

https://www.youtube.com/watch?v=GLeHefq8d3E

Auuuu viper89 pogodio si me u srce. Ovaj kraj videa sto si stavio mi je bio stvarno tuzan.. ovo savrseno pristaje uz iskrene emocije ovog covjeka.

https://www.youtube.com/watch?v=29utEOUT71Y

This is more than anyone can bear, but we will persevere..  :(

Gabe drtina stara, bitno da on uzima 30% profita od svake igre na steamu i da prave karte za Dotu ili koji već kurac... A teško bilo ovim veteranima odobriti projekat i ako ništa završiti tu jebenu treću epizodu od 5-6h, pa makar ne bilo trećeg dijela.

Mogu misliti kako je tim ljudima koji su radili na nečem posebnom i onda šipak, prošle im godine bezveze. Mislim, ne znam opet, sigurno tu ima nešto više, ali očigledno je i Marc izbacio ovo iz revolta, ali ja znam da bih se ja sjebano osjećao, jer nije sve u parama, ipak su to kreativci u želji za ostavljanjem iza sebe neke ostavštine. Nije ni čudo što su skoro svi veterani i napustili Valve.

Ma marš.

Krecem veceras s prelaskom svih HLova.

Gledam malo SteamSpy i sudeci po brojkama, epizoda 3 ili HL3 bi bio jako profitabilan projekt.

Half-Life 2 Owners: 10,988,662

Episode 1 Owners: 7,031,488

Episode 2 Owners: 6,442,483

Znaci bez Boxa i PSa!

Bio bi, ali nikad neće bit profitabilan kao Steam servis. I tu sve prestaje. A pošto naš vrhovni tapir nema volje bakćat se Half Life univerzumom jer je previše zauzet brojanjem para i žderanjem pancete, bolje se ne nadati čudu. Čak ni za gušt. Ovo je bilo najbliže nečemu vezanom uz "novi" Half Life i to je to.

Naravno da bi bio, pogotovo nakon što i ptice na grani znaju za HL3 meme. Doslovno bi se prodao u milione da je Valve samo rekao da se upravo sad nalazi na steamu.

Ali majku mu, pa sve da i nije profitabilan, trebali su makar tu epizodu 3 dovršiti ako ništa za fanove, neki koji su doslovno R.I.P. čekajući. Ako itko to sebi može priuštiti, onda je to Valve. Ima li u ovoj branši uopšte da je netko finansijski jači od njih? Ma daj Gabe.

Kao "novija" generacija, nikad u životu nisam igrao HL, pokušao sam prvi, ali mi je ipak bilo malo prezastarjelo, a nisam htio skočiti u nastavke bez znanja prve igre.

S koliko para Valve zarađuje od Steama, mogli su napraviti remaster originalnih igara i HL3 i zaraditi neviđene količine novaca. No, nešto je zamrlo unutar Valvea i ljudi koji žele u svom životu ipak imati neki kulturni utjecaj na industriju su otišli jer na kraju krajeva, nije sve u novcu. Šteta, druga franšiza ove godine koja je dobila metak u glavu i ne sviđa mi se činjenica da polako odumiru ovakve SP igre.

Valve je ocito postao Team Konami lol

SkyR3xX imas Half-Life Source s malo boljom grafikom, jer iskreno jedino to je zastarjelo u odnosu na danasnje fpsove.

I moras odigrati Opposing Force, jednu od najboljih ekspanzija u povijesti. Gearbox majstori

Jbt. Half-Life sam još davno igrao na ps2, Half-Life 2: Episode one sam igrao na PC, ali sam Half-Life 2 i njegove episode u Orange Box izdanju ponovo odigrao te sam nakon toga živio u nadi da ću taj jebeni kraj vidjeti, kad onda ovo. Najjači fps naslov završiti ovako smiješno, cliffhangerom. Mislim da smo svi koji smo ovo igrali zapravo duboko u sebi predosjećali ovakav kraj nakon svih ovih godina, ali nitko si to nije htio priznati.
Šteta.

Nisam pročitao o čemu je trebala biti riječ u tom HL3, ali bi bilo lijepo kada bi to netko sažeo na materinom nam jeziku...

Nije HL3, vec epizoda 3 i u tome i je stvar. Zaokruzivanje HL2 price. HL3 bi bio sasvim nesto drugo.

https://www.youtube.com/watch?v=RV7a8Q4GIvM

Ja i dalje vjerujem! Prezirem ih i gade mi se ali vjerujem da nesto ima u tome sta smrad debeli suti.Ne vjerujem da samo tako bez razloga namjerno suti dok po internetu evo svako toliko procure neke stvari.Ne vjerujem da ne zeli rec "Half Life 3 nece nikad izac" jer bi razocarao fanove ili navukao na sebe los glas nakon ovih 10godina cekanja dok brise guzicu novcanicama od 100$..Svjestan sam da su bitni ljudi napustili Valve,svjestan sam da je hype ogroman i tezak posao je pred bilo kime da ispune ocekivanja ali i dalje vjerujem.Kada je Ronaldo prestao igrat nogomet mislio sam da nikad vise necu gledat takvog igraca pa je dosao Leo Messi..i tako gledam na ovo..ako se jednog dana Valve pokrene u procesu izrade igri,sve ce postat moguce.Takva velika kompanija ce zaposlit nove talente za pisanje dobre price i svega ostalog.Mislit da Valve to nemoze priustit je kao da mislim da PSG i seik nakon kupnje Neymara nece moc dovest jos jednog takvog druge godine..

A ovo sve skupa je pretuzno..evo dosao sam sa posla i citam sve vijesti...ovo mi nije obican dan i pun sam emocija..nevjerojatno kako samo slova u formi texta na ekranu koja nikad nece biti proizvod izazivaju vise emocija i bolja su nego nova call of duty igra.

FPS zanr u singleplayer podrucju je u krizi.Mozda ce bas Half Life opet pokrenut stvari..za 5god ce biti dugih 15godina od dvojke ali mozda bas u sljedecoj generaciji konzola,u nekim 4K standardima,iz vedrog neba kralj opet zasjedne na stolicu...i zavlada...

Ma taj Gaben je obična šupčina.
Koliko je teško svih ovih godina izaći i kazati da HL3 ne postoji niti će ikada postojati?

Uopće ne razumijem sve one "Hail Gaben" pizdarije...tip samo uzimlje lovu i boli ga kuki za fanove koji su mu i to sve omogućili.

Mehh...