Pozdrav!

Prije svega, zahvaljujem Solidu na pozivu, ovo svakako zvuči kao dobra ideja i drago mi je opet vidit neke članove poput Emperora.

Ne znam koliko ću bit aktivan, pretpostavljam da ću barem još neko vrijeme bit prisutniji na Reboot forumu gdje sam od 2011., a prije toga sam bio član Gameplay foruma od mislim 2009., kao i veliki fan istoimenog časopisa.

Inače student prava iz Splita, ogroman fan Mass Effect serijala i evo malo u zadnje vrijeme zaostajem s gamingom, što iz financijskih razloga, što zbog nedostatka vremena. Valjda će na bolje.

Nastojat ću se maksimalno pridržavat pravila, mada sumnjam da ću ikad bit aktivan na području razmjene, ovdje sam prvenstveno radi diskusija i informacija.

Dobrodosao na FFA ;)

Sent from Tapatalk.

Dobrodošao drug, eno tema ME otvorenih, samo tebe čekaju 

Oj kolega!Usput rečeno, Alpha Protocol >>>>>>>>>>>> Mass Effect

Oj kolega!Usput rečeno, Alpha Protocol >>>>>>>>>>>> Mass Effect Alpha Protocol kažeš? Onda mi je to sljedeća igra na repertoaru, iako mislim da ću se i na to načekat.Ali nemoj mi odma bogohulit s takvim izjavama. 

Gle... AP ima svojih par bugova - doduše, ni približno onoliko koliko ih ima Mass Effect 1, a u svoja 4 prelaska na Boxu samo sam jednom bio prisiljen restartati konzolu - ali i ovog lika:

http://www.youtube.com/watch?v=vb7RUY1jzQI

Kao što vidiš, imaš u scenama mogućost odabira odgovora. Za razliku od ME serijala, nemaš neki ''univerzalni'' good or bad, već možeš prema jednom liku biti dobar a prema drugom zao, što (naravno) znači da te neće svi jednako cijeniti.
I da, probaj igrati sa ''zlim'' herojem; ima dobrog crnog humora.

Pozz sinko

Sent from Skynet