Nije loše, 20ak ljudi u queueu, mislila sam da ce bit gore.

oxi Nije loše, 20ak ljudi u queueu, mislila sam da ce bit gore.

ja pročitao 20k ljudi u kju 😃 i odmah se sjetim ovog haha

uglavnom levelam blue magea. tj 1 shotam sve sa 1000 needles 😃 koji kurac..

edit: upravo sam napravio solo dungeon dok sam bio svega par levela iznad sa Blue mageom. 1k needles je onak broken shit za early leveling i guess 😃

Lagani lag i zapinjanje kad god sam igrala sto mi se nikad nije desilo do sad, i sad queue 659.
    Sutra je maintanace, nadam se da će napravit nešto.

jedno od najlijepših mjesta meni u igri, tko pogodi, dobije...raketu emoji 😃

I to je to. Završio sam Blue Mage Heavensward Storline. Mogu reći da je Masked Carnivale stage 31: Siegfried nešto najjače protiv čega sam se borio i iskreno isplatilo mi se ne gledati guide i učit čitav fajt od početka i vajpati 15 puta. Kakav užitak. Išao sam bez primal sklilova jer sam uspio capati samo Ifritov. Nekoliko sam puta ubio extreme triale ali nemam sreće sa cappanjem. Blue Mage sad ide na pauzu. Ninja Monk i TraumaTurd idu slijedeći na leveling! 🙂

5 dana kasnije

Završio jučer MSQ Endwalker. Neću spoilat no FFXIV je jedan od najboljih priča ispričanih u igrama ikad, a Endwalker završetak onakav kakav treba biti. Jedna od rijetkih igara gdje mi je izuzetno žao što je Endwalker kraj.

Je li potvrđeno da je Endwalker zadnja ekspanzija? Pitam kao FF XIV laik.

Torgue koliko znam, što se tiče ovog storyline-a je. Da li će biti dodatnih questova iza Endwalkera koji će doći s budućim patchevima, vjerojatno će biti kao što je bilo i s prijašnjim ekspanzijama. No novi veliki DLC ne bi trebao više dolaziti. Mislim da će se ići raditi potpuno nova priča.

Picek 25 izlazi u prodaju opet. jedva čekam dignuti fishing mining i botanist na 90 😃

7 dana kasnije
        16 dana kasnije

@Tzereen sad moraš igrati ff14. igra ima čitav raid napravljen skupa sa tvorcem Niera. Doslovno nier x ff14 crossover

herc potpuno zasluženo! Mislim da je igra kod nas dosta zapostavljena te da posvećuje veću pažnju. Po meni definitivno najkompletniji FF s fenomenalnom pričom, likovima i praktički beskrajnim mogućnostima.