Konačno pravo priznanje za kreaciju i viziju jedne sasvim drugačije igre koju nam je dao genijalac Yoko Taro!
Nier: Automata u prvih mjesec dana prodana u preko milijun primjeraka!
nekako slabo, ocekivao sam puno vecu brojku
Kupite ovu igru.
Svi.
Da parafraziram:
This has got 2B NieR perfect game.
Nabavit cu svakako. Samo da ME: Andromedu malo sredim.
Poslano sa S8+
Kupite ovu igru.igru cu svakako kupiti, no stvarno sam ostao razocaran sa brojkom prodanih primjeraka...
Svi.
Da parafraziram:
This has got 2B NieR perfect game.
Ovo je tip igre koji ne ruši prodajne rekorde, pogotovo ne nakon osrednjeg originala. Tako da je ovo više nego dobar rezultat za prvi misec.
Ovo je tip igre koji ne ruši prodajne rekorde, pogotovo ne nakon osrednjeg originala. Tako da je ovo više nego dobar rezultat za prvi misec.a kako to da je onda HZD rasturio u samo 2 tjedna sa 2,6 mil prodajnih primjeraka?
Koga boli k za broj prodanih primjeraka..
Osim Emila ljudine.
Znam da je tema o tome ali svejedno.
Bitno da nije flopnila radi truda ekipe sto ju je radila, ali radi nekih nadmetanja mislim da stvarno nije bitno.
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
Po kojoj logici si iša uspoređivat prodaju te dvi igre?Ovo je tip igre koji ne ruši prodajne rekorde, pogotovo ne nakon osrednjeg originala. Tako da je ovo više nego dobar rezultat za prvi misec.a kako to da je onda HZD rasturio u samo 2 tjedna sa 2,6 mil prodajnih primjeraka?
Platinum games nije Guerrilla nit su njihove igre ikad rušile rekorde
Situacija s N je identična situaciji s Okamijem - genijalna igra, slaba prodaja.
Sva sreća pa ne živimo u svijetu gdje je prodaja = kvaliteta. Ili mozda...?
:)
Opet isto, po čemu je milja primjeraka u misec dana loše? Zapravo je i više od očekivanog jer san poprilično siguran da se original nije tolko proda u cilom svom vijeku
Spavam otvorenih očiju, nisam ni skužio da je milijun primjeraka, mislio sam da je POLA milijuna... ne pitaj me kako i zašto... jednostavno nemoj.
S obzirom na prvi nastavak, na način na koji je Automata dočekana tokom najave i zbog svog uvrnutog dizajna ovo je ODLIČNO.
Sto se usporedbi tiče, Nier ipak nije imao niti toliki budžet niti toliko bogat marketing kao neke AAA igre.
A realno niti kvalitetnon nije ni približno Automati
Sto se usporedbi tiče, Nier ipak nije imao niti toliki budžet niti toliko bogat marketing kao neke AAA igre.Ovime sam mislio na Automatu... zašto nisam napisao, ne znam... Danas je neki čudan dan.