PS4 ce krajem godine biti 4 godine na trzistu. A kako stvari stoje biti ce aktualan jos neko vrijeme. Ako nesto sto si platio 3000 kn koristis i ima podrsku 5-6 godina ( ako ne i vise ) nije futureproof onda ne znam. Tako da prica da konzole vise nisu futureproof bas i ne drzi vodu.
Ova medjugeneracija je samo opcija za one koji vole i mogu si priustiti. Nije potrebno.
Baš to.
Nebuloze. Isto tako netko je mogao kupiti GTX 970 za Picek tamo 2014. i dan danas igrati na njoj...znači gluposti.
CPU ni ne treba mijenjati po 6-7 godina, ako za njega iskrcaš 2500 kn. Doduše taj PC je naravno i dalje puno skuplji od konzole, ali je bez problema futureproof i tko voli PC može imati solidno iskustvo. Valjda.
Druga je stvar, ako želiš maxati igru sa visokim frame rateom..onda očito imaš love da svake 2 godine radiš debeli upgrade.
All in all ja sam super zadovoljan...nemam potrebu za Pro konzolom osim, ako bi mi uletio neki odličan deal za nekih 2000-2200 kn, a i tada bi razmislio.
Ovaj "obični" me sasvim dobro služi već 3 ipo godine, a svi znamo da će PS5 izaći tamo 2019. znači za otprilike 2 godine.