Solid_Snake Kako se Square pokazao s ovim zadnjim portom FF Tactics? Ako ste već negdje pisali, linkajte mi broj posta. Mislio sam kupiti za switch, mislim da bi idealna platforma bila za takav tip igre.
dejzika Solid_Snake Odličan je,najveći dodatak je VA koji je super odrađen. Ima još nekih sitnih promjena na bolje al sve u svemu vrijedi odigrati.
foggy solidmerlin Nisam jedinicu igrao, recu dvice imas na mom sajtu. Switch verzija je bila so so tehnicki, valjda su portovi bolji. Igrao kao igra - ono, sedmuljak. Drazesna ali dosta jednostavna i grindy ako hoces setove.
solidmerlin maverick kad se sjetim koliko je na X360 kasnilo ucitavanje textura. To su kasnije ispravili (ili ubrzali) pojavom inastalacije igre ali ja je vec bio davno zavrsio…
kabegami Kao velikom obožavatelju taktičkog RPG-a, ovo mi se stvarno dopada. Pratim svakako. Ovo također izgleda jako simpatično.
foggy Kak vam je sjeo REv Noir? Nisam fan akcijskih JRPG-a, ali većinom ih odigram zbog arta i mjuze.
sanzo foggy Izgleda malo jeftino, kao ove igre primarno fokusirane na mobitele tipa genshin. Za sad pratim sa dozom opreza, ni ne sjecam se kad je konami zadnji put najavio neki novi ip pa ne znam ni kakva ocekivanja bi trebao imat.
solidmerlin foggy odlično izgleda u ovih par kadrova al' ne volim ni ja akciju. Scarlet Nexus je imao baš loš lvl dizajn i ruzan svijet pa sam odustao.
k foggy Kak vam je sjeo REv Noir? Izgleda mi ka 6/10 (PS2) JRPG kojeg zelim odigrat jedno lito uz jako zasecerene ladne limunade . . . plus je i sta je Konami skuzia da su nekad bili game developeri i izdavaci. 🙇♂️
kabegami Znao sam da sam nešto zaboravio! Meni ovako na prvu djeluje super, volim akcijski RPG, ako je dobro izveden. Vidjet ćemo kako će odraditi gameplay, ali za sada mi izgleda primamljivo.
foggy kabegami Pa da bude nešto ala Scarlet, bilo bi mi dobro. To je rijedak primjer gdje mi mashanje nije previše smetalo jer bacaš firižidere po neprijateljima 😃 A i bitan mi je level design, i exploration (što Nexus ima li-la), ali Nexus ima super party i hub progression gdje sam proveo najviše vremena valjda. Volim anime poput ovog tak da pratim.
foggy sanzo Meni cijela preza izgledala tak - jeftino i generično. Ne znam što je s tim svim novima igrama, sve su bez level designa i arta, samo otvoreni dio mape, 3 planine i jezero. Konami se nešto budi pa pratim, baš me zanima hoće usrat motku.
foggy k Bas to, ulupat sate i onda se pitat po 100ti put sta radim sa zivotom dok mi se jos koja 6/10 skida na plejku 😃