ThaUrban

Dragon Quest VII, Dragon Quest VIII, Dragon Quest IX, Dragon Quest XI, Persona 3, Persona 4 , Persona 5, Shin Megami Tensei III, IV, V, Xenoblade, Xenoblade 2, Xenoblade 3, Tokyo Mirage Sessions #FE Encore, Live A Live, The World Ends With You, Kingdom Hearts , Kingdom Hearts II, Kingdom Hearts III, Tales of Arise, Pokemon serijal

Sorcerer

Ljudi obicno pocnu sa pokemonima ili ff-om, a ti hardcore odmah nocturne 😃

Covjek pametno preskočio jedan od most overrated serijala svih vremena zvan finalna fantazija.

Slučajno sam naletio na ovo… Moram priznati da mi je zaigralo srce kad se prebacilo na "gameplay".

Možda jednog dana. Možda!!

kabegami SE bi od toga napravio akcijsko govno, što im je trademark u zadnje vrijeme. Bolje da ništa ne diraju.

foggy

Obzirom da dijeli directora sa Live A Live, koji mi je dao barem malo nade, možda ipak postoji mogućnost da ostane vjerna originalu.

Ali koga ja zavaravam, u pravu si. 🙁

O ovoj igri Atlus još nije dao nove informacije iako je najavljena prije 5 godina. Nadam se da će ove godine pokazati barem gameplay

foggy

Jedna od najboljih igara prošle godine koje sam odigrao, a da budem iskren glasao sam da bude GOTY. Ono što mi se najviše dojmilo su priča, likovi, gameplay i glazba. Monolith Soft je napravio vrhunski posao sa Xenoblade 3 koji mi je daleko bolji od Xenoblade 2, a dok mi je Xenoblade uz Xenoblade 3 najbolji u serijalu. Volio bih vidjeti od Monolitha Softa neki novi IP

kabegami HYPE! HYPEEEEE!!

kabegami Nadam se nečemu konkretnom

Sumja se na ovo

"revealed that Square Enix supposedly has Final Fantasy Tactics Remaster in development."

…a ja se veselim povratku u Ivalice…

maverick Sumnja se na ovo

"revealed that Square Enix supposedly has Final Fantasy Tactics Remaster in development."

…a ja se veselim povratku u Ivalice…

oh; . . . oh! wow!!!!

znam da imam povijest konstantnog spominjanja kako igre nisu i ne mogu biti "lektire", ali to je samo moj neprikosnoveni cinični snobizam kojeg sam razvio prema ovoj industriji u svojim srednjim dvadesetima, jer . . .

final fantasy tactics *je* lektira. ako je final fantasy tactics *jedina* igra koja je lektira, onda je final fantasy tactics Jedina Igra Koja Je Lektira. i to je u redu. 

final fantasy tactics me naučio više o klasnoj stratifikaciji nego čitava društvena antropologija u knjigama i na internetu. 

osim što je lektira, final fantasy tactics je i *teatar*. final fantasy tactics je shakespeare. final fantasy tactics je tolstoj. final fantasy tactics je igra prekrasne teksture. ekvivalent okretanju stranica najvišeg i najcijenjenijeg kanona literature. luksuz. kulturno uzdizanje. nešto što je moglo nastati samo tada i *isključivo* samo tamo.

18 dana kasnije
          5 dana kasnije
          7 dana kasnije

nisam vidia da je iko posta, a još su prilično vrući ovi zadnji screenovi novog ys-a iz zemlje izlazećeg sunca, tako da . . . pasite oči, plešite, pjevajte, plačite . . .

btw, čita sam malo o novom nastavku i . . . producent kaže da s ovim ys-om targetiraju mlađu populaciju. sama ta ideja da nekakvi japanski i ostali (puno manje bitni) tinejđeri igraju novi ys u vlakovima, tramvajima, krevetima, sobama u kojima koncept sunčanih zraka ne postoji—objeručno liječi moju depresiju. 

ys igre su apsolutni chill i apsolutno dobro provedeno vrijeme. to je sve šta sam tia reć. byeee

Lacrimosa of DANA je fantastican jrpg sa odlicnim i jedinim kojim priznajem action combatom.

Jedva cekam desetku!