Miro Mislin da izlazi za sve platforme 8.12 ali nevirujen da cu odma zaigrati iman previse toga sto san poceo a nisan zavrsio.

Ja imam najveće podočnjake ikad, i najmanje slobodnog vremena ikad, pa te skroz razumijem.

Torgue Ima. PS 4, Xbox One, PC i Switch.

Jeeeej, JRPGej sreća 😃

Čeka se Crisis Core, Symphonia, Suikoden Remasteri.

Mozete vec igrati putem emulatora za Nintendo Switch iako izlazi sutra

6 dana kasnije

Znači ovo je puna snaga Kuro enginea.

Jedva čekam, na prvu izgleda sjajno. Bome sam se zaželio novih Adolovih avantura.

Ima netko da je igrao TWEWY na switchu? Pokušavam igrat,ali kontrole su nespretne u oba moda. Za touch kontrole su mi prsti malo preglomazni i ne mogu precizno stiskat, joycon kontrole su grozne i često mi ne uhvati napade. Pretpostavljam da bi trebalo imat stylus za switch da bude bolje?

sanzo Uf, nisam. DS je bio savrsen bas zbog pena, probaj isto tako ovdje. Ne vidim nacin da precizno crtas napade rukama. I ne znam kak su izveli 2 ekrana, sad je sve na jednom?

foggy samo jedan ekran, partner se pojavi na njemu kad koristis napade. Skinuo sam joycone i drzim switch kao tablet pa nekako ide. Nije idealno, ali bolje nego s e ostalo kako sam probao. Vidit cu da li ce tako ic i kasnije kad budu tezi protivnici.

f_i_c_o

Nisam ni znao koliko sam nahajpan dok nisam vidio prve slike.

Krajolik vuče na Danu, a sve što vuče na Danu je zakon. Ipak, najviše od svega me zanima novi combat sustav. Jedva čekam da dobijemo neke konkretnije informacije. 😃

Sorcerer

Meh, to je KH. Ljude će zanimati, još kad Nomura doleti i kaže da je lore izuzetno bitan za radnju…

5 dana kasnije

Sorcerer

Vidio sam!! Toplo se nadam da je jedna od igara nastavak Tokyo Xanadu. Jest da je prvi pomalo generičan i anime ali jako mi je draga igra.

Ma može čak i Zwei, odličan serijal…

Nadam se da neće opast kvaliteta pisanja sa time. Do sad su jedva uspjevali po jedan trails godišnje napravit, ovo je više nego duplo. Nije lako napistat tako dugu priču u kratko vrijeme, pogotovo ako misliš dodavat hrpu sitnih detalja kao do sad i provjerit da se sve napisano uklapa u zadnjih X nastavaka. A i imam osjećaj da će doć do zasićenja.

EDIT:

Tek sam sad skužio da se ne vidi dobro

Sakaguchi radi na novoj igri. Zanimljivo.