FFA Slavimo velikana industrije. Ukrstili smo mišljenja, a nalazi li se i vaš favorit među onima Otimača, saznajte u tekstu. Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
zontra Genijalna epizoda, uzivao sam citajuci. Zna se da obozavam Tarantina i sva 3 filma su mi odlicna, ali i meni se ipak izdvojio Pulp Fiction i vise manje sve sto je FicoLegend rekao je na mjestu. Isto tako pohvala za Blade i CroZac_Drake stvarno sam uzivao u ovoj epizodi :
figo Složio bih se s vama, obožavao sam Pulp Fiction, Hateful Eight, Od sumraka do zore - no mislim da je tamo bio samo pomoćni redatelj i glumac.. no vrh vrhova je Reservoir Dogs! ujedno vjerovatno i jedini film gdje papak Michael Madsen ima pristojnu ulogu
ThaUrban Ono kad želiš napisat jeben post na temu, ali neznaš kako bi, pa samo ostaviš pjesmu. Živio ti meni Fico, vas dvojica isto, ali Fico u prvom planu. : https://www.youtube.com/watch?v=8rE2mqTudyI
Deadwalker Guštao čitajuči ovo. Reservoir Dogs naravno budući da je definirao Tarantina za sve što je uslijedilo nakon. Pulp Fiction je svakako klasik, no slažem se s Bladeom da zna nekada biti "previše Tarantinovski".No sve su to nijanse samo - genijalni filmovi i genijalan redatelj.