viper89 Pa pise ti upozorenje dok kupujes da nema refunda klasicno, a i od 6. Mj smo znali da ce bit open beta
Nexus opet glupa situcaija ,mozda ti izlete neki neocekivani troskovi pa nemos dati 500 kn ! Nisu ti oni krivi što ne čitaš.Sve ti jasno piše žutim boldanim slovima.
thedreadwolf opet glupa situcaija ,mozda ti izlete neki neocekivani troskovi pa nemos dati 500 kn ! pa makni karticu sa accounta.
Nexus opet glupa situcaija ,mozda ti izlete neki neocekivani troskovi pa nemos dati 500 kn ! pa makni karticu sa accounta.Vec mu je skinulo lovu.
escoban A nista , molim da mi se stornira SWBF2 , pitali me neke informacije o PSNAccu i nakon 2-3 maila sve rijesili ! Odgovaraju u roku od 15 min na mail brzi su :)
StarFox_N IvanCROsemo Mmmmmmmm Maloprije upalio Arcade Mode čisto da vidim kakav je osjećaj. Kao i prvi dio casual friendly. Očekivano.Napucavanje je zabavno. Igrati će se.BTW čudo kako ova igra dobro izgleda. Gledam i ne vjerujem.
chono7 viper89 probao i meni je odlicno! Jako zabavno! Skuzio sam kako napraviti da ne bude mutno. Stavio sam resolution scale na 200% i fps je zabetoniran na 60 uz vsync on
viper89 viper89 probao i meni je odlicno! Jako zabavno! Skuzio sam kako napraviti da ne bude mutno. Stavio sam resolution scale na 200% i fps je zabetoniran na 60 uz vsync onjeeeee lako tako kad redenriras na 4K i supersampleas kakav kralj
Nexus Čudi me što nema FOV podešavanja na PS4.Prošla igra je to imala pa se nadam da će biti u full igri...
Nexus Nije imala, to je battlefield bio Si siguran? Svejedno neka daju! Edit: ROFL...da sada se sjetio. Da BF1 je imao.