Čovjek izražava svoje (pretjerano kritično) mišljenje o Battlefrontu, isto ko i ti posve isto (a ničim pokrepljeno) o Anthemu.
Sta se pravis grbav kad znas da je to Wed4an koji zagađuje jos od reboota i nebitno o kojem se topicu radi svaki post mu je toxican!Tip je napisao da je "trainwreck gameplay, kao i svaki Battlefield"Niti je to blizu istina,niti su te dvije igre slicne niti doticni igra te igre da bi to pisao.Battlefront je imao manjak sadrzaja i to mu je jedina mana.Launch je bio stabilan,igra je impresivna i ispolirana bila,gameplay zabavan ali sadrzaj je manjkao pa se neko nije mozda pretjerano dugo zadrzao u igri.
Kako je to "posve
isto" ako sam ja za Anthem napisao da nemam hype i da je igra klon određenih naslova koji su vani.Ne imati hype je pretjerano kriticno misljenje?!Sta bas moram nacrtat i obojat da ne mislim doslovno "klon" kad se radi o gameplayu jer igra jos nije vani,nego sam tako napisao jer kad pogledas teaser od 20 sekundi i vidis stvari koje si vidio u drugim igrama naravno da ces napisat "klon" jer te podsjeca na nesto,slicno je necemu i dovoljno ti je 20sek da skuzis tematiku.
Sada ti mene uvjeri da ovdje nema slicnosti i da u 20sekundi trailera ja nemogu vidjet da je slicna tematika ili ideja jos jedne EA igre gdje likovi nose ovakva odjela

gdje gledam visoki zid slican kao iza kojeg se u Crysisu 3 postapokalipticni New York skrivao a okolo sve ove ovalne metalne konstrukcije

(Crysis)

(Titanfall ,nebitno sve je iz EA-a)

ili scena iz trailera gdje se otvara robot sa prednje strane u kojeg ulazi pilot a kad odes na sluzbenu stranicu igre Anthem slika je ovakva

Hmmmmmm,ma gdje sam to ono vidio..Da sam ti ovu sliku podmetnuo pod Titanfall nebis uopce znao da sam te zajebo...ajde molim te
I sad,ja to konstatiram i to je hejt?!! PRETJERANO KRITICNI?! Igraj brate sta te volja,zelim sve najbolje igri i nisam napisao nista lose ali eto meni je 20 sekundi dovoljno da vidim tematiku za koju cu ja sam za sebe procjenit da MENE ne zanima,da sam zasicen i da nemam hype pokrijepljeno time da je developer Bioware kojemu je zadnja igra u frostbiteu Andromeda a izdavac igre je EA.Znaci nije problem u biowareu nego u EA i to je valjda svakom jasno.

I sta ste vi neki pojedinci ko nasi biraci jbt.Svi kukaju stalno kako im je lose pa dođu na izbore i glasaju za HDZ.Tako i ovdje,posve jasno ispliva kakve poluproizvode,novitete dobivamo u gamingu zadnjih godina od pojedinih developera i onda dođe E3,posvrsavate na neki build igre koji cesto nema veze sa zavrsnim proizvodom i kad neko u tom trenutku realno nesto kaze ili prizemlji situaciju nađete se uvrjeđeni skoro jer vam neko pokvari veselje u tom trenutku.Ok,ne zelim nikom kvarit veselje ali valjda na forumu mogu napisat da nemam hype.Ovo je trebalo ici u onaj topic ali kad si vec poceo podbadat ovdje nek bude ovdje