Zanimljiva je stvar da ovi koji hejtaju Andromedu - ili su barem malo kritični - zapravo i opišu točno što ih smeta te prilože dokaze uz to, dok će fanovi te iste stvari ignorirati i cijelu raspravu svesti na ''igrao sam 6 sati u komadu, nema nikakvih bugova, ovo je Mass Effect, kog vraga ti hejteri znaju''.
Čak i da nisam kritičan prema igri, nakon ovoga svega bih sigurno postao.
U zadnjih 10-15 strana oni koji igraju većinom imaju pozitivne dojmove, te sasvim realno kažu što ne valja (bugovi, nedovršenost, face likova).
Da je za pohvalu izdavaču, nije, ali nismo dobili ni zadnje smeće od igre, kako bi se moglo zaključiti po svim komentarima po internetu.
Odigral sam nekih sat i pol, nisam bil preoduševljen (napucavanje i kretanje mi je tak tak), vratil sam se na Nioh. I ne pada mi na pamet komentirat nešto dok malo više ne odigram.
Najglasniji u jedenju govna su oni koji nisu ni igrali, nego hejtaju jer je, eto, smiješno, i jer je fora pljuvati po Biowareu.
I ne vidim zakaj bi, recimo, tvoje komentare smatral kao mjerodavne. Sereš bez nekog drugog razloga osim da sereš, uvijek moraš bit kontra nečeg, ko da te ne poznam.