Tzereen Nathan Fillion kao Cayde-6 u najavi "pravog" trailera koji dolazi za samo 2 dana. Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
chono7 Onoliko koliko bude zainteresiranih igraca koji nemaju PS ili onima kojima se konzola pokvarila.
figo Koliko novih PS4 konzola moze prodati Destiny 2?Onoliko koliko bude zainteresiranih igraca koji nemaju PS ili onima kojima se konzola pokvarila. inače odličan teaser, u stilu CoD reklama.. kratko i slatko, hype raste :)
ludi_milesio21 Destiny 2 moze biti vas za samo 400$ dolara ovaj puta ,komplet edicija,ali to nije sve,dobit cete dijelic price i kampanje ,see ya in destiny 3 :)
Flipper Sviđa mi se i teaser, ali prvi dio mi je ostavio gorak okus radi pohlepe Activisiona i Bungiea. Uz sve mane koje je igrala imala na početku. Koliko znam danas igra ima hrpu sadržaja. Uglavnom jedva čekam trailer i najavu za vise detalja. Nadam se da ce biti puuuno vise sadržaja nego sto je to imao stariji brat. Poslano sa S8+
fatamorgana Nije 400$ ja sam ubio nekih 200$, a igrao sam od početka. Znači 2,5 godine igrao bi još da nisam izgubio acc. Uglavnom jedva čekam dvicu...
ludi_milesio21 Nije 400$ ja sam ubio nekih 200$, a igrao sam od početka. Znači 2,5 godine igrao bi još da nisam izgubio acc. Uglavnom jedva čekam dvicu... salim se :) vidjet cu da i ja to uzmem jer ne igram diviziju vise, a trebam takvu bolest u zivotu na vise godina, tako da vjerujem da cu uzeti day one :)