Jedan od razloga zašto sam kupio Wii U. Wind Waker sam prelazio davne 2006 i prešao više od pola. Bio sam zapeo i odustao tako da sam morao ispraviti grešku.
Kopirat ću dva posta šta sam napisao na reboot forumu. Uglavnom odlična igra i odličan remaster!
"Zadnjih nekoliko dana prelazim ovu igretinu! Trenutno imam 9 i po sati, i taman se trebam boriti sa drugim bosom(Forbbiden Forest) ali to ću riješiti kad se vratim sa puta.
Nekih stvari sam se prisjetio, ali uglavnom sve mi je skoro ko da prvi put(ipak je prošlo 9 godina) igram Wind Waker.
Čim sam bio u prilici kupio sam fast sail i sad mi neć trebati cijela vječnost od jednog do drugog odredišta. I vidim da se sa tim jedrom ne mora mijenjati vjetar(po meni je to +)
Wind Waker HD izgleda prekrasno! Oduševljen sam izgledom i vidi se da su ljudi uložili trud u remaster...Promjena vremena, kiša-sunce baš izgleda predivno. Ma sve je čista desetka.
Ako se ne varam nakon Forbbiden Forest dobit ću potpuno slobodu nad morem, pa ću moći uživati u istraživanju.
Igrivost isto sjajna kao u svakoj Zeldi. Kontrole također..."
"Prešao Wind Waker HD trebalo mi je 33h...Skupio 14 srca i dosta sam istraživao, nemam vremena za svaki kut istražiti. S tim da bi mi trebalo puno duže da u HD verziji ne postoji fast sail (dušo dalo).
Već sam rekao da mi je igra super. Ali najlakša i najkraća (po priči) Zelda koju sam prešao. Šteta šta nema još koji dungeon ili šta wind i earth nisu duži. Inače ta dva dungeona su zakon, baš su me oduševili! I bossevi su ful kul ali lagani. Ok, sjećam se da kad sam prvi put igrao Wind Waker na GC, nisam znao tko pije tko plaća...
Meni su sve Zelde za 10, a ovako bi izgledale ocjene ako gledam samo Zelde:
Twilight Princess (10) Skyward Sword (9.5) Wind Waker (8.5)
Sad držim fige da nova Zelda izađe za Wii U, možda Twilight HD i mislim da ću definitivno kad tad kupiti 3DS pa da mogu preći Ocarinu i Majoru.
Kao što sam rekao nakon šta sam prešao Skyward Sword, Zelda serijal mi je u top 5 najboljih serijala svih vremena!"