PS4
Horizon: Zero Dawn - Nisam zavrsio. Prvi dojam fenomenalan. Nemam sta ekstra dodati kad je sve receno u temi.
Wolfenstein: The New Order - Rijesavam grijeh proslosti (backlog). Igra mi je bila na duzoj pauzi, jer mi je mali prebrisao save s New Game, nakon sto sam presao pola igre, pa mi ubilo volju za igranjem.
Blasko suta dupe. Odlican gameplay. Pacing. Rasturacina, suljanje, pricanje. Mjuza je vrh. Bolja nego u Doomu.
Nacisti odlicno karikirani i monstruirani (ne znam, da li postoji rijec, tuzite me ) Bas ih je gust tamaniti. 2 storylinea.
U jednom mi je Hendrix dao LSD :
Dual "Wield" FTW!
P.S. Sad radim save upload online
PC
Hearthstone - Nikako da ga se ostavim. Stalno nesto probavam, ali se uvijek vratim njemu. Totalno nahajpan na novu ekspanziju.
Vita
Vita je u upotrebi kad su mi zauzeti PC i PS4.
Syphon Filter: Dark Mirror - Bila na popustu. Logan mi je ostao u lijepom sjecanju s prvom igrom. Ostale me bas i nisu impresionirale. PSP igra suta dupe na Viti, jer se komande za nisanjenje (X,O,trokut,kvadrat) mogu prebaciti na desnu gljivu. Vjerojatno cu uzeti i ostale Syphone dok su na popustu.
The Swindle
Prokletinja me drzi vec drugi mjesec za redom. Toliko sam nesposoban, da me sram.
Evo dokaza.
https://www.exophase.com/trophy/the-swindle-psn/114665-butterfingers/
Okinuo trofej nesposobnoscu, a ne trudom
Ti si lopov iz druzine, te imas 100 dana, da upadnes u Scotland Yard i zaustavis lansiranje "Big Brother" sustava koji ce sve vidjet, pa lopovluka vise nece biti.
Vodis samo jednog lopova po nivou, ako umre/ili obavi pljacku skida se dan manje na kontu od 100 dana. Ako umre, iduci nivo prelazi drugi lopov iz druzine. Ako uspjesno izvede pljacku, s skupljenim novcem kupuje skilove i alate, te otkljucava iduci dio grada. A raste mu i exp, pa ako izvede iducu pljacku uspjesno dobiva vise novaca na osnovu veceg expa. Igra je podijeljena 5-6 podrucja, kojima se povecava tezina. Drugaciji neprijatelji, drugaciji mehanizmi za obijanje, layout nivoa i sl. Nivoi su random generirani svaki puta. 2D igra. Steampunk vibra. "Jednostavno" i zarazno. Tko nije probao, neka da sansu igri. Bila je free na PS+ za PS4/PS3/Vita.