maverick foggy Kretanje je sporo i stamina curi brzo
kretanje je brze nego u RDR2 i TLoU2. staminu mozes upgrejdati kao i health te piti potione ili jesti hranu koja obnavlja ili cak povecava oboje, a ti volis rpg elemente.
Nije. Stvarno me kretanje živcira, ali svijet je toliko imerzivan i predivan uz sve te vremenske prilike i neprilike da mi ni hodanje nije toliko problem, samo me živcira kad se vuče kao trakavica. Kak pitomim životinje btw? To je rješenje mojih problema (koza me roknula 20 metara u zrak pa nisam dalje pokušavao pitomit). Nemoj miješat forsirane RPG elemente i RPG elemente općenito, ne skuplja mi se svega okolo samo da bi trčao duže pa opet farmao bube i ostalo. Zvučim malo napadno, nije toliko strašno.
maverick Fajt je malo drljav nakon puno sličnih igara
fajt je drljav da, ali nazalost u 90% igara ovakvog tipa je drljav i repetitivan.
Zna bit, makar mi je Fenyx imao zabavniji fajt jedno duplo.
maverick Jedva 30 FPS-a u puno situacija
cime mjeris to?
Imaš hrpu video, a ako imaš modan switch, postoji sys-clk softvare koji ti baci sve techse dok igraš. Jako često pada FPS u igri, no uz overclock switcha istim programom dobio sam skoro pa uvijek 30 FPS-a i brža učitavanja (makar ne znam jel učitavanja popravio update zadnji ili baš overclock)
maverick Pop-inova posvuda, baš se na oko vide
nisam primejtio toliki pop-in kao sto ti velis iako da ga imam, ima ga, ali ima ga i gotovo svaka open world igra.
Samo sam primjetio, bilo je na očigled i malo je jači nego u ostalim igrama. Više ga ni ne primjetim, uzela me igra.
maverick Zagonetke su fora za sada, ali ništa spektakularno.
zagonetke su nista posebno niti kompleksno, ali nisu ni totalno traljave kao sto to vecinom biva
Sviđa mi se kako koriste gravitaciju i razne mehanike kada rješavaš Beast templove. Ima super zagonetki, i sve su unikatne u neku ruku, Nintendo zna koristit sve funkcije svog hardware-a kak spada.
Da se razumijemo, sve je ovo minorno, jedini pravi problem je weapon break sistem, jednostavno me smeta u narušava mi pacing. Mrzim to iz dna duše, a ovdje svaka 4 hita pukne oružje. Baš idiotarija.
Trenutno sam Goron Village i drugi Beast, igra je predivna, unikatna i mala škola svim open world igrama. Uspjeli su prenest cijeli Zelda svijet u open-world okruženje i učinit ga jedinstvenim iskustvom koje su svi probali iskopirati ali nitko nije uspio doći tu gdje je Zelda. I mislio sam da volim sve kopije ove igre baš iz razloga šta ću voljet ovaj najviše. I stvarno je. Trčim po kiši, jebote svira mi ona muzika u Kakariko villagu, zaboravim kak se zovem i kud idem. Odlična igra, za sad nemam previše zamjerki van navedenih, a i one su sve manje jer se igra sve više razvija.
Muzika...Ubija. Kak je sve dobro ukomponirano, nemam riječi.