Igram sad igru već dobrih 2 tjedna ,svaki dan kad putujem na posao/ s posla, moram priznat da sam oduvijek smatrao the legend of zelda precijenjenim serijalom i nisam razumio što ljudi vide u toj igri...dok nisam zaigrao...kako sam samo bio u krivu, čak bi i rekao da nikad nisam tako gadno pogriješio sto se tiče procjene neke igre za cijelog vijeka otkako igram videoigre...
Okoliš prekrasan, sustav open world istraživanja čista 10-tka, combat ultrazabavan , a i priča će po svemu sudeći biti roba i pol. Nisam gledao nikakve tutori-jale,review-ove...igri sam pristupio onako meh bit će dobra za ubit vrijeme u vlaku...
https://i.imgur.com/KN5CB1Y.gifv
Ali jednim dijelom mi je i drago zbog toga jer je ovako faktor iznenađenja i oduševljenja rastao eksponencijalno sa svakom minutom provedenom u igri. Još kako sam istraživao prvo sam nabasao na onog ribolikog lika Sidon-a , došao u njihov grad...kad sam čuo priču, a i kasnije kad sam riješio divine beast ruta story quest trebalo se jeback* suzdržat da ne pustim suzu u vlaku...
Malo je reći da sad jedva čekam da sjednem u vlak, uzmem switch i nastavim gdje sam stao prethodni dan, riješit novi shrine, otkriti novo područje, natamburat novog boss-a (nakon sto 15-20 puta sa mnom pod pobriše). E i da čim nabavim USB Type C-A kabel idu screnovi ?