U besplatnoj i "punoj" verziji koja na našem tržištu ima nešto veću cijenu nego u ostatku svijeta.
Konačno, Super Mario Run stigao je na Android!
Skinio besplatnu verziju.
Zaraza.
Ja sam ga skinuo na iPadu i bio mi je totalna pušiona. Probati ću sad ponovo skinuti na mobitelu pa vidjeti da li se kaj promijenilo po tom pitanju.
Do sad najzarazniji runner ali ne vrijedi tih para...
Bezveze.
Da to je Super Mario, ali igra sve radi za tebe...nikakvu kontrolu nad Mariom nemaš. Ne razumijem taj potez...pa nije ovo Subway Surf pobogu.
Koliko je bilo teško staviti ovaj trenutni "casual" mod i odvojeni "hardcore" ili normalni mod?
I ja isprobal ta 4 nivoa i ne vidim neku svrhu u tome kaj igra 70% toga odradi za tebe.
Delete, daj joystick, telku i plejku.
Savršeno za ubit vrijeme na marendi, pred spavanje ili na putu. Arkade koje i daju funkciju da sam biraš akcije biranja smjera, skoka i jos neceg cetvrtog cine to tako sto ti 60% ekrana zauzmu nacrtane tipke, a 40% sama igra, pa prstima prekrijes ono sto igras.
Savršeno za ubit vrijeme na marendi, pred spavanje ili na putu. Arkade koje i daju funkciju da sam biraš akcije biranja smjera, skoka i jos neceg cetvrtog cine to tako sto ti 60% ekrana zauzmu nacrtane tipke, a 40% sama igra, pa prstima prekrijes ono sto igras.Može se to elegantnije napraviti.
Pogotovo, ako imaš 5.2+ incni ekran.
Uostalom napravi se u takvo nesto u horizontalnom modu,a ne u vertikalnom.
fanboji ubijte se
Nisam isprobao,m ali ne očekujem kvalitetu kao na Nintendovim prijenosnim konzolama. Kada je 2D Mario u pitanju, tu su pokazali znanje već s New Super Mario.
Što se Androida tiče, jedini platformer ovog tipa koji sam dosad igrao je Rayman Jungle Run. I oduševljen sam, makar je i to ograničeni runner. Sasvim dobra zabava, i za razliku od Maria, barem nema napuhanu cijenu, ali to i zbog toga jer Rayman nije toliko razvikan serijal. Makar bi gameri trebali znati vrijednost naslova kao što su Rayman Origins i Legends.