Htio sam da poslusam Chonoa, i da se vratim na svoj originalni Windows 8, ali sam tek sad saznao da se windows 10 mogao roll back-ati na originalni tek mjesec dana nakon njegovog postojanja, vise od mjesec dana se ta opcija ugasila, i ko je ostao zarobljen 10-om, ostao je.
Nije da se zalim na sistem, vec imam par problema koji me prate vec 3-4 dana.
Prvo mi odjednom na Firefoxu nije htio da pusta videa, nit slike, a gore mi je pisalo da mi Shockwave plugin player se gasi.
Kad sam obrisao shockwave i ponovo instalirao, opet isto.
Eh onda sam pronasao Edge i pohvalio ga par stranica prije.
No, do danas mi nije htio da ulazi u neke stranice (Facebook, Youtube i tako neke), dok sam na ostalim browserima to uredno radio.
Kako sam istrazio, to je jedan od problema Edgea koji jos uvijek nisu rijesili.
Isao sam na recovery system i vratio mi je postavke od 25.11, i sad trenutno opet jako dobro radi Edge, ali do kad ce i kako, ne znam.
Dok sam koristio Edge, videa sa YouTube, i filmovi sa kompa su isli savrseno, dok mi onda zbog Shockwave-a nije htjelo, koji je obrisan.
Uglavnom ako me nastavi zajebavat ne znam sta cu..
Najgore mi je kad nece da mi pusti video, ili nece da prikaze slike na fejsu i tako neke stvari.
A dole kad ubacim slusalice u jack i izadje mi ona notifikacije, nece da se vrati natrag, vec ostane onako freezana u prostoru i ako sam klikno X.