CroZac_Drake Studio je odlučio stati na loptu i krenuti iznova. Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
Deadwalker Baš htio to napisati. Jbt više i taj Terminator, gledat ćemo istu priču kroz još valjda 10 rebootova.
figo Iako je Arnold u Genisysu bio odličan, film je zaboravan i nepotreban.. morali su stati već nakon Terminatora 2.. sve kasnije je teški šund.. James Cameron zakopaj tu franšizu u zasluženu penziju
Zero On upropaštava Terminatora, Ridley to izgleda pokušava s Alienom. Dark times, dark times indeed.: p
yakuza_stinger Čak i da idem gledat, meni je Švarci = Terminator. Nekako ne mogu nikog drugog zamislit. Eventualno da netko bude novi mode, karikiram T-1567
blade On upropaštava Terminatora, Ridley to izgleda pokušava s Alienom. Dark times, dark times indeed.: pAli Cameron nije radio ni na jednom filmu od T-2, tako da on nije ništa upropastio.
Zero Nije ni Ridley, imajući na umu posljednjeg Aliena prije Prometheusa (koji zapravo i nije pravi Alien film). Samo sam sarkastičan, plakat ćemo poslije onih kvadrilijun najavljenih nastavaka.
madsupercrash Od viska glava ne boli Iako znam da to nece bit to, opet bi rado pogledao novi nastavak. Genysys uopce nije bio los.Ako RE moze stancat ona smeca, moze i Terminator