FFA Bez obzira koju FPS igru igrali, morate priznati da uvijek imate ono jedno oružje koje vam je najdraže i koje najviše koristite pri tamanjenju (ne)prijatelja. Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
Zero Solid Snake - s Reedemerom uvijek netko dropa, jel? Za bow mi isto vrijedi i za FC4. Kontam da je i u FC: Primal jedno od najkorisnijih oružja, ali to nisam odigrao.
Solid_Snake Solid Snake - s Reedemerom uvijek netko dropa, jel?Most satisfying feeling ever. Trebali bi opet jednom zaigrati, baš bi mi sjelo nekako.
jeedah https://www.youtube.com/watch?v=hT72DHBwypMI double barelled iliti Super Shotgun mi je isto najdraze oruzje, ma Doom je uvijek bio perverzija za oruzja i masakriranje.
ibor4you N7 ValiantMeni najdraža i najbolja puška ikada, u bilo kojoj igri. Tko je igrao Mass Effect 3 multi mora znati za nju. Vrlo jednostavna za rukovanje sniper puška. Radila je čuda, sve dok je, nisu nerfali, mada je i tada bila sasvim pristojna :
yakuza_stinger Unreal TournamentPulse GunSve sam rekao.Dvoumio se između njega i Hyperblastera, pa ipak.. al to je jebeno oružje. I recimo Flak cannon.
Zero Da ste igrali UT s FFA ekipom, sumnjam da bi ostali pri tome da vam je pulse gun najdraži. Kad kreneš šarati s tim, praktički svima objavljuješ "pucajte u mene". Pogotovo sekundarnim pucanjem,.
blade Zašto ne igramo to uopće ? To je jedna od rijetkih stvari koje bi uspješno vrtio na svom pc-u lol.
zontra Meni je Ripper najbolji. Nema ljepseg osjecaja nego nekome otfikarit glavu. A znam i sam ponekad upalit UT na PC-u, ali prilicno rijetko.
Raziel Generalno M4A1 u svim igrama, ali u Modern Warfare 2 MP-u mi je nešto posebno uvijek bio.Tu je još i Intervention.