Ako ste voljeli serije poput Miami Vice, progresivni rock, štih 70-ih, nabrijane american muscle aute koji u leru troše 20 litara benzina, ovo je bila igra koju niste smjeli propustiti.
Retrospektiva | Driver
Eh kad se sjetim samo zadnje misije gdje moras predsjednika odvesti na drugi kraj grada. Letjeli su controlleri na sve strane.
Dvica je takodjer bila super. Mislim da je se cak moglo igrati splitscreen. Najvise sam u dvici vozio na testnoj stazi i usavrsavao razne mehanike voznje.
Trica je graficki cak bolje izgledala od gta. Sjecam se jos kad sam gledao Screenshote u nekom casopisu prije izlaska. Mislio sam si, wow pa nemoguce da ovako dobro i detaljno izgleda. Teksture ceste, rasvjeta, fasade zgrada su bile fenomenalne. Gta je izgledao kao indie naslov naspram driv3ra.
Jedina mana joj je bila sto nije imala raznih sideaktivnosti kao u gta.
Driv3r je izgledao zreliji/realniji, naspram cartoonish izgleda gta.
Cetvorku nazalost nisam nikad igrao, nije bilo vremena.
Jedan od anslova koji su obilježili to doba. Driver 2 je bio nepotrebni iskorak u to vrijeme, jer zbog limitiranog hardvera nije ni imalo previše smisla raditi vozačku igru u kojoj možeš izlaziti iz auta. Zato je bilo onako kako je bilo (loše). Do nekih boljih vremena trebalo je čekati sve do Driver: San Francisco, koji je kudikamo bolji od svih prethodnika osim prvog koji će uvijek imati poseban status.
Jedna od najdrazih igara.
U smrdljivoj igraoni od par kvadrata bi ostajali i preko noci igrat.
Driver je klasik.
Najviše se pamti garaža iz prvog (uz nepoznavanje engleskog ko balavac sam kurca kužio da žele od mene okrete pod ručnom) i brutalan pop up iz drugog, kad su se zgrade samo tako pojavljivale ispred tebe.
Naravno, lagao bih kad bi reko da nisam užival u Driver igrama, dvojka mi je i dan danas nešto fenomelno, a i Jericho sa "Im gonna shut you in the head" mi je ostal zapamćen po toj sceni...ne sjećam se misija, ali taj liner mi je ostal u sjećanju svih ovih godina.
Dobre igre, dobra vremena. :
Tako sam ja quit game uvjek izgovarao cute game.