Zaboravljena je zato jer je ispodprosječna.. imala je sve predispozicije postati vječni hit ali je failala..
Ima besprijekornu grafiku, odličnu fiziku i osjećaj napucavanja, ali šta to znači kad je priča loše odrađena, puno klišeja, dosadan gameplay, kasniji trenutci sa lebdjenjem na Hellgan neću ni spominjati.. jedino što mi se u igri dopalo je završna stealth misija.. jedina prava stealth misija u cijeloj igri.. da ne pričam o AI-u protivnika.. u odnosu na KZ2 koji neće nikad biti zaboravljen, AI je tamo jebeno rulao, atmosfera je bila puno bolja, i hardcore elementi FPS gameplaya uvelike su se razlikovali od ostalih sličnih naslova.. u Shadow Fallu sve su više podredili širokoj zajednici (čitaj pojednostavnili - poglupili)..
eto možda sam previše kritičan ali odigrao sam igru nedavno i zaboravio ju već drugi dan.. kao teški fan KZ serijala igra me razočarala, jer nisam očekivao solidnu igru nego hit.. zato i kužim ove likove koji pljuju po Andromedi, ako su uživali u prvoj trilogiji, i sad su dobili let down s Andromedom, ofkors da su razočarani..