Kako u pravilu igram AAA igre s nekoliko mjeseci "zakašnjenja" dok su savršeno ispeglane, došao je red tako i na Batman: Arkham Knight.
Nabavio inače igru prije x vremena (hajp), igrao je neko vrijeme, no prekinuo jer sam htio dovršiti prvo Dragon Age: Inquisition prije nego li se umom i tijelom posvetim ovome.
Došlo je konačno to vrijeme i za početak mogu samo reći... wow. Ponajviše po pitanju gameplaya koji je toliko dobro ispeglan, da je igra postala prelagana.
Totalno mi se sviđa promjena arta - od nekakvog klasično stripovskog, prema Nolanovskom, al' da ne bude opet pretjerano i da se zadrži crta prethodnika...savršeno napravljeno. Vizualno so far jedna od najljepših (ako ne najljepša) igra za Playstation 4. Posebno se ne mogu nadiviti animacijama, skoro pa Rockstar / Naughty Dog kvaliteta. Plot je za sada zanimljiv, ima potencijala, baš me zanima kako će se sve to razviti na kraju.
Enikejs, početni dojmovi odlični, nadam se da ću sve zgotoviti za mjesec dana uzevši u obzir moj uobičajni tempo.