Ja ne znam.
Riješio sam igru. Ostao mi je Riddler još da do kraja potražim sve njegove probleme. Naravno, neću ih sve moć jer nemam više sonar pulse.
I mislim da neću ići na NG+. Rađe ću prvo Journey, i GOW3, pa Witchera, a onda već i Until Dawn dolazi, MGS V, Taken King, Fallout...
Uglavnom, ne znam, ne mogu prstom uperit da je nešto loše u igri, ali nisam obezglavljen od zadovoljstva kao što sam bio sa Bloodborneom recimo. Pa čak mi je i popljuvani Order bolje sjeo nego ovo. Sve je ok, animacija, atmosfera, combat, čak i tenk nisam mrzio, nakon što sam se naučio, bilo mi je zabavno gađat i dodgeat. Vizualno je stvarno privlačno, naročito nakon pol igre kada se onaj toxin pusti.
Najveći plus mi je joker sa stalnim šalama i pošalicama. Apsolutno je genijalan.
Ali svejedno mi je igra za nekih 8,5/10. Nije mi čista desetka kao što su mnogi rekli.
Od ovakvih open world igara mi je čak i Second Son bio malo bolji, iako su i njega mnogi popljuvali.
Meni je Tankmobile bio jako zabavan za korištenje. Vrlo arkadno i responzivno. Jedino me smetalo baš to kaj su skoro svi boss battleovi sa njim, a nema ih 5.
Batman ne ubija jer je svijestan da svaki kriminalac ima obitelj kao što je on imao kao klinac kad su mu koknuli starce (FAK! SPOILER ALERT ) barem ako je suditi po Year One stripu.
Kaj se tiče gaženja i skidanja ljudi topom, kad nekog pogaziš, Tankmobile ih odbacuje sa svog puta pomoću tazera koji ih i nokautira u isto vrijeme. Ne pitaj kak.
A top ima riot control koji praktički nokautira (uspavljuje?) riotere. Iako bi se više kladio da se radi o gumenim metcima koji su dovoljno jaki da lika jednostavno nokautiraju.
Ja se uvijek šalim, Batman te neće ubit, al nije mu problem ako ostatak života provedeš kao biljka
Definitivno nije 10/10 i ova tvoja ocjena mi zapravo najviše sjeda, ali opet je bolja igra od svih prošlih iako su one svojevremeno po meni bile čista i bezgrešna desetka.
Razlog tom "paradoksu" je to kaj Knight radi sve što su Asylum i City imali puno bolje od njih, ali onome kaj je novo fali malo dorade.
Second Son mi nema veze s ovim. Grafika je prekrasna, ali gameplay je na razini prvog Assassin's Creeda sa repetitivnim misijama i praktički nepostojećim storytellingom. Gotovo svaka story misija je varijacija na eskort, kill all that moves, oslobodi nekog...
Nebitno ovdje, al eto samo moje mišljenje.