https://www.gameinformer.com/preview/2018/06/12/impressions-and-details-from-50-minutes-of-gameplay
Idemo slinit malo. Po ovome dosta dugom tekstu ostaje dojam da je igra dosta uznapredovala u razvoju
Ovo stvarno zvuči predivno. Koliko god mi fora zvuči Witcher u cyberpunk svijetu, ipak mi je draže što se CDPR odlučio za drukčiji pristup. Iako preferiram pogled iz trećeg lica (čisto subjektivno), lijepo je vidjeti da se okreću drugim mehanikama koje još nisu imali prilike primijeniti. CDPR se već dokazao sa svoje tri igre da znaju što rade, no jedna drukčija igra od dosadašnjih je točno ono što im treba da se dokažu kao jedan od najvećih developera ne samo na sceni, već u vremenu koliko je
gaming prisutan.
Ima jedan aspekt koji mi govori da će ovo jednostavno biti ludilo od igre. Da, u CDPR-u je bilo problema, od odnosa prema zaposlenicima pa do
crunch timea, no jednu stvar primjećujem u svakoj sekundi provedenoj u Witcheru, a sada i čitajući dojmove o Cyberpunku. Te igre rade ljudi koji stvarno vole igre i vole igrati. vidi se da im je ovo više od posla i čitav stav da strastveno pristupaju projektu vidi se u svim sitnim detaljima koji njihove svijetove čine živima. Kingdom Come: Deliverance možda nije najispoliranija igra, niti će svakome leći, niti je remek-djelo, ali igrati se u tome svijetu toliki je gušt baš zbog toga što su igru radili ljudi koji vole igre i koji su odlučili realizirati svaki komadić svoje mašte.