Shooter Mislim da to vidiš samo zbog velikog broja fanova TW3 prisutnih na forumu. Nažalost, to se dešava i s drugim igrama. Događa se s Bloodborneom, događa se i s RDR i s TLoU. Svaka igra koja ostavi utjecaj na generaciju/industriju će imati nekada takve situacije. Da ima više ljubitelja Bloodbornea npr. sigurno bi se isto događalo, uzdizanje combata te igre i pljuvanje po combatu svih drugih igara.
Jako si dobro rekao da se spuštaju druge igre kako bi se uzdigle druge. To je nešto što bi se moralo izbjegavati jer bi svaka kvalitetna igra morala moći čvrsto stajati na temeljima vlastite kvalitete. Za mene je TW3 nešto što je u vrhuncu gaminga, bez ikakve sumnje jedna od najboljih igara ikada. I ona je za mene takva jer čak i 5 godina kasnije, po nekim stvarima debelo nadmašuje ostatak ponude. To nikako ne znači da su sve ostale igre loše, samo postoji nešto što je bolje od odličnog i što rijetke igre postignu.
Uzmi i u obzir da dobar dio takvih sprdnji oko ostalih igara i uzdizanja drugih je upravo to, sprdnja, forumaška zajebancija. U onim slučajevima kada nije zajebancija, uzmi u obzir i popularnost igre/franšize. Što je nešto popularnije, to je veća baza fanova i to je veći udio takvih koji spuštaju druge igre. To se događalo s Falloutom 4 kada je izašao i kada je dotaknuo mejnstrim publiku.