2013. je to bila
Na današnji datum prije 5 godina je izašao trailer točno. E3 će biti jako dobar.
Cyberpunk 2077
Reveal je bio 2012 još. Zar ti sumnjaš u Vipera?
Ma ja pričam samo za trailer, reveal je bio 2012. , da.
Nadam se da će izaći ove godine, iako ne očekujem ništa prije 10. - 11. mjeseca.
Toliko je godina proslo da je tesko pratit reveal/trailer/teaser sta vec. Daj mi pravi reveal
Igra ce izac uz death standing, kao i witcher 3 i mgs V
Daj vražiji gejmplej!
Ovo što kaže Viper bi bilo zanimljivo. Ionako ništa tako kvalitetno, ne računajući Zeldu i Maria, nije izaslo nakon 2015.
Kada bih morao birati dvije igre koje ću ponijeti 6 mjeseci sa sobom na sjeverni pol, bile bi to Witcher 3 i MGSV.
Kažu da imaju prototip enginea koji radi i da će igra bit par puta veća nego Witcher 3, al kad će nešto konkretno pokazat.. Čak čisto sumnjam da će bit ove godine. Tek iduće.
Pa to su rekli prije sto godina ili?
Ako nisu stigli za 3 godine već napraviti nesta onda stvarno jbt. Druga stvar ako žele izbaciti gameplay trailer 3 mjeseca prije izlaska pa nas iznenade odjednom.
Rockstar izbaci crvenu pozadinu i svi polude. Cdpr napise beep i svi polude. Takve stvari nemozes kupiti...
Pa to su rekli prije sto godina ili?A jebiga posvetili su se Vičeru 3...
Ako nisu stigli za 3 godine već napraviti nesta onda stvarno jbt. Druga stvar ako žele izbaciti gameplay trailer 3 mjeseca prije izlaska pa nas iznenade odjednom.
Al' ozbiljno, da li uopće postoji IKAKAV gameplay od ove igre na netu? Ili ga samo ja ne mogu naći?
Ne mogu reći da slike ne izgledaju zanimljivo, jer zbilja izgledaju... ali su i dalje slike.
Al' ozbiljno, da li uopće postoji IKAKAV gameplay od ove igre na netu? Ili ga samo ja ne mogu naći?Pa nisu nista dali osim tog cgi revela prije 5 g i par koncept slika. Ne postoji nista da je procurilo.
Ne mogu reći da slike ne izgledaju zanimljivo, jer zbilja izgledaju... ali su i dalje slike.
Kicinski je rekao da ce za ovu igru ici na "blitz" marketing bas kako je bethesda napravila sa fallout 4 i ostalim igrama. Najava na e3 i izlazak brzo nakon toga. That said, ne ocekujem da to bude ove godine. Full produkcija je krenula nakon BAW ekspanzije znaci sredina 2016.
Uz to treba uzeti u obzir da je igra prošla kroz nekoliko faza redizajna, tako da kada ju predstave, moglo bi dosta odudarati od prvotnog prikaza. Ali eto, CDPR, preorderat će se.
Očekujem krajem godine početak konkretnih prikaza s izlaskom u sredini 2019.
Ja hoću da ekskluzivno izbace igru prvo na GOG-u. Ono, pojavi se novi trailer i piše available now only on GOG, other platforms to follow. Znan da se to neće dogodit jer će izdat i za konzole, u interesu im je imat multiplatform otpočetka, ali bilo bi jako lijepo da sve pare idu direktno njima u ruke jednom kad izađe.
Mene ne zanimaju takve gluposti, kupit ce se PS4 i GOG verzije - bas kao i W3, a to ce njima puno vise znacit nego tvoja ideja
AlexY Šta misliš zašto viper89 ima 89 u imenu? Broj puta koliko je kupio W3.
: :
Samo ne bih im bio u koži iskreno, full mi je žao developera. Ogromna očekivanja i letvica kvalitete su sada postavljeni jako visoko i ne mogu da zamislim koji im je stres nad glavama sve sa ciljem da dostignu (i prestignu) kvalitet Witchera 3.
Plus ta izjava da će biti par puta veći od Witchera 3... jao...
Crunch time is real guys.
Crunch je još gadniji kada imaš nekakvog izdavača iznad sebe koji te pritišće da nešto isporučiš do određenog datuma. Al' ajde, W3 im je bio veliko multiplatform iskustvo. Kako je engine sada već dotjeran, trebali bi bezbolnije izbaciti tu igru. Nadam se da neće opet biti jedno 10 patcheva prije nego li sve srede u igri.
Tada čekaš GotY. To je postalo popularno, da se izbaci dotjerana igra tek godinu dana kasnije mislim.