Prva završena igra ove godine koju sam započeo još prije par mjeseci. Više nego „samo ok igra“, guštalo se gotovo svo vrijeme trajanja (oko 165 sati). Pohvalio bih opsežan sustav razvoja lika s time da se ne može baš pogriješiti s buildom, a nudi dosta prostora za eksperimentiranje. Borba je odlična, fino sočna; u početku sam često koristio stealth pristup i hakiranje, a kasnije prešao manje-više na all guns blazing. Iako sam koristio razna oružja (prvenstveno pištolj, shotgun i snajper), omiljeno mi je bilo katana, pogotovo nakon upgradea za odbijanje metaka u protivnike. Odradio sam sve gigove (koji dolaze u nekoliko varijacija, pa u kasnijim satima može biti i malo zasićenja s dotičnima), cyberpsychose, pa i sporedne aktivnosti izuzev nekih borbi u ringu i par utrka. AI protivnika baš i nije nešto pametan, pa nakon solidnog razvoja lika i ne predstavljaju neki problem, a i zadnjeg bossa sam riješio iz prvog pokušaja (ipak sam bio lv. 60). Sama priča iako ne baš dugačka mi se isto svidjela, kao i ona u ekspanziji, a kraj koji sam dobio bio je The Star. Uglavnom, bio je užitak provoditi vrijeme u Night Cityju, ova avantura s V (a i drugim dragim likovima) nikako neće biti zaboravljena.