pravednik nisam mislio na te refleksije, vec da cijela igra izgleda ostro, moderno i futuristicki u konacnici. Puno boja, ostre linije, jasna i kristalna slika.
RDR2 ima paletu boja poput stvarnosti, naljepili su dosta filtera, osvjetljenje ubija i naginju prema stvarnosti, prema svijetu koji gledamo oko sebe. Kad stanes ispred prerije i pogledas u planine, bas izgleda poput vestern filma.

master_x a vjerojatno 30tak 40tak sati za normalan prelazak. Oko 100 ili vise ako ces bas sve odraditi. Cek nadem kod sebe satnicu.

Evo ga:

U RDR2 treba spomenut pravu pravcatu simulaciju neba.
Svaki oblak je trodimenzionalni objekt koji se kreće, uvija i spaja sa ostatkom da na kraju dobiješ nešto neviđeno.

Da netko baš ništa u RDR2 ne može naći što ga impresionira, za to se Rockstaru treba skinut kapu.
Pogotovo jer se vrti stabilno na PS4.

Video sa PCa, al isto je na konzolama.

Giphy - Mind Reaction GIF

Instaliral, prošel kroz konobaricu, ugasil i uninstaliral.

buz vidi se grafički pomak. Kad si poravnal nos i dobil zadatak od onog konobara, krenul prema štengama i vidim ide konobarica. Reko, ajd, da probam dal su to popravili? Aha, jesu.

klinjo Možda je ona hologram, šta diskriminiraš odmah.

Fico Za 190kn, možda i uzmem na PS5. Baš mi se igra.

Jebiga. Uzelo se.

Ja čekam da prddne ispod 100. Više ne dam. Baš me briga.

Također. Namaknuli su lovu ionako od PC-a i preordera last gen verzija lol.

Isprobao sam, ovo već izgleda kako je trebalo od početka. Kao ispoliran proizvod.

Ove fore da će vam koruptirat konzolu ili nešto više ne prolaze. Ako vam se igra, igrajte, sumnja da će imad bit bolje od ovoga.

Fenix mislim da je to to, igra je igriva na novim konzolama i okrecu se novim stvarima. Popravili jesu, a potpuni comeback necemo dobiti, jer on znaci mijenjanje srzi igre, sto je nenoguce.

Mogu vratiti izrezani sadrzaj, mijenjati i prepraviti pojedine podsustave (voda, transit, policija, gang wars...), ali igra nikada nece postati RPG ili biti ono obecano.

Ekspanzije mogu donekle ponuditi to, ali biti ce linearne. U MP ne vjerujem, jer mp treba crvste temelje.

Fenix Ako vam se igra, igrajte, sumnja da će imad bit bolje od ovoga.

Vrlo vjerojatno će jedino bolje biti kada izdaju još ekspanzije, ako će ih biti. Navodno se nešto radi s Pacificom. Međutim, eto, igrajte i komentirajte. 🙂

Iskreno, nije loše za PS5 obzirom da sama RTX 3080 košta 8000-9000kn trenutno.

I nije dovoljna za 4K max RT i detalje 60 frejma u CB77.

Meni je ovo igra za showcase i nikad ju neću završiti.
        Eto, dobra grafika ne znači dobra igra.

Proizvod mora imati igrivost i taj šmek prije svega a toga tu jako nedostaje.

Igra je osrednji nekompletni proizvod.
        Još ima dobre ocjene.

Fenix Dakle skinuo mi se patch 1.51 na PS4 Pro i sad ne mogu pokrenuti igru. Kaže obriši pa probaj ponovo ali Internet kaže ne vrijedi. Mogao sam igrati igru a sad ne mogu jer je corruptana. Thanks ALOT Polonezi!