doctorfreak paaa igra ni nije pravi next gen, vec cross gen naslov. A graficki ti ni nece izgledati kao na youtubeu na eye candy videima, jer imas samo RT sjene, nista drugo.
Nema GIa, nema refleksija, scatteringa, ovog novog na odjeci, autima...
doctorfreak paaa igra ni nije pravi next gen, vec cross gen naslov. A graficki ti ni nece izgledati kao na youtubeu na eye candy videima, jer imas samo RT sjene, nista drugo.
Nema GIa, nema refleksija, scatteringa, ovog novog na odjeci, autima...
E da zabiravio sam napisat...da je ovo jedina igra na kojoj mi HDR uključen nema smisla...jer izgleda ko da je brightness sa 30 stavljen na 100...toliko blješti da to ja tako nemrem igrat.
E sad dal je do mije telke koja nije najnoviji kodel..pa nema onaj hdr 10+ nego samo hdr...neznam....ali u drugim igrama mi nije tako.
doctorfreak HDR im je overbright jos od 1.patcha tako da nije do tvoje telke i meni je tak, pa sam rucno morao black level (LG)stavit na manje. da ne blješti toliko.
Po noci je HDR odlican. Po danu malo previše udara.
ok vec sam mislio da me žele nagovorit na novu telku
HDR u Cyberpunku77 je užasan, jedan od najgorih.
Pun kufer ljudi se žali i to s razlogom.
Nije do TV-a pogotovo ne ovih novih modela.
Mislim da su emulirali SDR format u HDR slično kao Rockstar u Red Dead 2.
Vidi se po ispranom rasponu boja i svijetla.
@Flipper
Po noći je dobar radi dizajna igre i neon svijetla, odnosno to je više bloom efekt koji pridonosi dojmu.
Po danu cirkus i uvreda za oči i TV.
Treba to jako štelati ali mislim da je nemoguće popraviti.
weky to sam podijelio jer je očito 1.5 verzija trebala biti zapravo 1.0 verzija. Igra je sada takva kakvu je targetirao CDPR da bude (osim policije koju treba srediti još), a ovih sustava kojih nema, tako možemo gruntati oko svake igre što je još mogla imati da bude bolja.
Deadwalker osim policije, podzemne, buseva, brodova, rutina NPCeva, sadrzaja u gradu, RPG mehanika, sustava vode, pokreta glavnog lika, dovrsenosti pojedinih dijelova grada, grananja questova i radnje, AI-a opcenito, sustava bandi i street creda....
Nije ovo gruntanje, vec nesto sto je najavljeno, prikazano u trailerima i trebalo je doci. Nije ovo no name feature koji otkrijes u igri i kazes wow.
Da pokusam citirati CDPR, fully living and breathing and most belieavable city up to date. Ovi sustavi su bili najavljeni, oni su apsolutno nuzni.
Ovo sto je patch 1.5 donio je igranje u djecjem igralistu sa pijeskom. Realno to je smijeh sto se implementiralo i sto se prezentiralo u live streamu kao nesto veliko. Osim toga jos i ima bugova. Ne reagiraju svi NPCevi, vec samo neki i AI jos uvijek ne izgleda uvjerljivo. Ocekivali smo nesto vise od GTA, a ne kopiranje istih stvari iz GTA V i to godinu i pol nakon izlaska igre.
Flipper pola godine poslije
ja sam odusevljen, nakon onog smeca ma base cetvorci ovo sad na petici izgleda jebeno dobro, bugove nisam imal za sad, sve tece glatko, nisam primjetil padove framerate tj nist ne stuca, hdr se da podesiti u igri da nije tak svijetlo sve, fakat su se potrudili moram priznat, jedino sam se nadal da prologue budu produzili, a ne ostavili animaciju samo, jer tih mizernih pola sata je nist.
Uglavnom, zadovoljan sam i preporucam svima koji su cekali skupa sa mnom da rokaju, i da disk od cetvorke, odabir ps5 upgrade, 60 giga otp, za 15 min se skine ako imate optiku.
Ok, ja pricam o cistom uvodu, jer realno tih pola sata i je uvod, znam na kaj mislis, ali sam se nadal da budemo fakat radili sve kaj se desavalo u toj animaciji.
Baš sam razmišljao jučer kak su mogli bolje odradit lifepathove.
Tri totalno odvojene i unikatne kampanje po 10 sati i kad jednu završiš možeš nastavit glavnu overarching priču koja je ista za sve ili možeš otić na quest koji će ti npr. promjenit lifepath na neki drugi.
I tak ih možeš zaredat sva tri prije nego odradiš glavnu spiku.
Ovisno o redosljedu po kojem igraš lifepathove, nekoliko stvari je drugačije i neki likovi te znaju ili neznaju od prije.
Tak tipa možeš krenut ko Nomad, izbace te iz tvoje bande i onda si Street kid i kasnije uspiješ pa si corpo.
Ili kreneš kao Street kid, postaneš corpo i onda te okrutni corpo svijet sjebe i ostavi u pustinji di te Nomadi prihvate.
Znači ovo sam jučer smislio u dve minute i bilo bi tak nerazrađeno bolje od ovog kaj su napravili.
wooddiebone stari mislim da je sve jasno koliko su isfailali neke stvari kad si u najjačoj mapi na početku igre i onda kad se pokušaš vratit preko granice dočeka te iznenađenje Imao sam lika koji je brisao mape u sekundi. doslovno sam uletio sa likom koji je bio jebeno immortal i kretao se 300 na sat preko glitcha. I predjes granicu i umreš u 2 nevidljiva hita. Doslovno su stavili instakill mehaniku ako pokušaš ući nazad. Jebeš takvu igru. Znači čak sam se POPEO na zgradu gore i lansirao se u stratosferu doslovno preko glitcha i i čim pređeš crtu samo čuješ tuk tuk i umreš.
Za 190kn, možda i uzmem na PS5. Baš mi se igra.
Aaaaaand it's corrupted.
Greetings from Poland.
Ja sam uspio nazad u onaj uvodni dio za Nomada.
Skinuo sam trainer, uključio beskonačno skakanje, neranjivost i imam onaj mod da imam dupli visoki skok i samo do neba, lagano preko zida i dole.
Poanta je da moraš otić više od vertikalne granice nevidljivih zidova.
Ja sam uspio doslovno cijelu mapu preći. Od onog neiskorištenog mansiona u daljini, preko neke ogromne tvornice u litici u kojoj ima čak i loota, onih space shuttleova na obali i stupova za obranu od tsunamija na moru, sve do tog nomad start dijela.
Doslovno sam mapu istražio od ruba do ruba.
Žao mi je kolko toga je neiskorišteno.
Najviše kaj sam uspio doći bez trainera je SKORO vrh neke zgrade na koju sam nabasao kad sam roamao po tračnicama nadzemne željeznice.
Ako legit načinom dođeš jako visoko, vrijeme se pretvori u stalnu maglu i oluju.