montoya Pa da, to ima vecina racing igara, da host napravi kak hoce.To prvenstveno vrijedi za cocpit lock, manual i iskljucivanje razlicitih/svih asistencija, kojih tu niti nema.
pugynho Mene zanima dali u ovoj igri ima samo ta kamera iz auta ili se moze nariktat kamera da gleda cijeli auto??? I kako??
fan-of-war Najbolja racing igra postala je jos bolja;ovako atraktivan roster automobila nisam vidio jos od...ne znam ni samhttp://youtu.be/yCSJesRDWXQFXX K i P1 GTR su daleko nnajbolji auti u hyper kategoriji
PS2MASTER Najbolja racing igra postala je jos bolja;ovako atraktivan roster automobila nisam vidio jos od...ne znam ni samFXX K i P1 GTR su daleko nnajbolji auti u hyper kategorijiKak znas kad ih nesi ni isprobal?
fan-of-war Najbolja racing igra postala je jos bolja;ovako atraktivan roster automobila nisam vidio jos od...ne znam ni samFXX K i P1 GTR su daleko nnajbolji auti u hyper kategorijiKak znas kad ih nesi ni isprobal?Nisam ih isprobao u DCu,ali znam na sto su sposobni stvarnom zivotu,a u DCu nema (trenutno) hyper auta koji se moze mjeriti sa ova dva.
PS2MASTER ali znam na sto su sposobni stvarnom zivotu,a u DCu nema (trenutno) hyper auta koji se moze mjeriti sa ova dva.Kak znas kad ih nesi ni probal ni u stvarnom zivotu.
Nexus ali znam na sto su sposobni stvarnom zivotu,a u DCu nema (trenutno) hyper auta koji se moze mjeriti sa ova dva.Kak znas kad ih nesi ni probal ni u stvarnom zivotu.
PS2MASTER Dobro ajde, zna se sta je mislio :)Znam ja dobro ke on misli. Ak ćemo gledat sirove brojke, FXX K i P1 GTR po sirovoj snazi i po težini ne mogu prismrdit Ageri Oneu. Čudi me da nije istražio ništa o tome, a govori unaprijed kao da su to činjenice ( netočne ).
Nexus Dobro ajde, zna se sta je mislio :)Znam ja dobro ke on misli. Ak ćemo gledat sirove brojke, FXX K i P1 GT4 po sirovoj snazi i po težini ne mogu prismrdit Ageri Oneu. Čudi me da nije istražio ništa o tome, a govori unaprijed.Agera One je cestovni auto.FXX K i P1 GT4 su isključivo auti za stazu, a snaga nema neke veze kada bi oba dva išamarala Ageru na Nurbu za nekoliko kilometara po krugu.