Odlična tema, mogao bih ovdje lijepiti videe do jutra.. spoileri bombardiraju ali uživam u scenama filmova koje sam već pogledao!
polako.. prvo mi pada na pamet scena iz zadnjeg filma, koji me taknuo do suza.. scena je teška, ali dobiva još više na značaju ako znate plot filma i što je predvodilo ovome.. da je Aflleck dobio Oscara za glavnu ulogu to sigurno znate..
glavni glumac vraća se nakon nekoliko godina u gradić u kojemu je živio sa bivšom suprugom, povod je smrt i pogreb njegovog brata.. prošlost koja ga prati i drži u depresiji ne dopušta mu da živi normalnim životom.. naime nakon što se opijao jedne večeri u podrumu svoje kuće, nespretnim okolnostima zapali kuću u kojoj mu poginu troje male dječice, preživjeli su samo on i supruga, koja ga, shrvana svime odluči napustiti i napuniti ga krivnjom i psovkama.. nakon neuspjelog pokušaja samoubojstva, odseli se i počinje živjeti depresivnim životom.. ovo je scena kada se susreće sa bivšom suprugom koja je već oženjena i ima dijete u novom braku..
https://www.youtube.com/watch?v=L0bXymZqln4&t=60s