S obzirom da nije prerada, gledat će se. Kad smo kod Jacksonovog King Kong remakea, sjećam se i igre prema filmu koju smo u to vrijeme igrali. I bome je rulala. Ubisoftovo zlatno razdoblje.

O, da... oni pauci u igri su me ježili kao niko... prolazila se uzduž i poprijeko.

...
Super napisano... morat ću ga pogledat, samo da nađem vremena. Mislio sam u srijedu na Silence, di ovo ubacit...

Je li barem Harambe osvecen?

Super recenzija. Lijepo napisano.
Samo kaj se ne slažem

Mene je film oduševio. Realno, film ko film nije za 10, ali gledajući čisto akciju i zabavu, ovaj je film fantastičan!
Nema apsolutno nikakve veze što je radnja nepostojeća i što su likovi plošni. To od ovakvog filma nisam ni tražio.

Ono što sam očekivao dobio sam, čak i više. Film me opustio, zabavio, izbeljio mi oči od užitka i na kratko probudio dijete u meni...

Nevjerojatno kakvi se efekti danas mogu postići, živimo u ludo doba! Kakva realnost, kakvi detalji, kakva preciznost. Fantazija!

Pa upravo to..ko ide gledat ovakve filmove zbog price,likova ili neznam cega..

Slažem se. No kada od jednih likova naprave likove sa kakvim takvim backstoryem i karakterizacijom, a druge ne, stvaraju radikalne promjene u atmosferi u kratkom periodu, i u jednom trenutku tretiraju film kao zabavni blockbuster, a u drugom ulaze u neku dozu ozbiljnosti, da bi onda opet skocili u humor onda se kod mene stvara problem. Prvi ću ocjeniti blockbuster s visokom ocjenom ako radi ono što bi trebao raditi, no ovdje se meni osobno javilo previše tih nekih neprikladnih trenutaka. Bilo je dobro napisanih likova i dijaloga pa mi ostaje žal što nije to implementirano u cijelom filmu. Isto vrijedi i za pokoji akcijski segment. Primjer je onaj pohod Hiddlestonea sa mačem kroz plin. Moglo je biti i prirodnije u sklopu šire akcije, a ne naglo rezanje na tu scenu kako bi se istaknuo taj "300 stil" na koji do tada nisu ni pucali. Da su riješili te neke bolesti dignuo bi komotno za još 15%, da ne kažemo kolko bi još išlo gore da je sporedni cast bio bolji.