Da, da, da. Tisuću puta da!!!
Želim to odma! :)
Mass Effect: Andromeda
Kad izađe iz sjene i vidiš N7...
Vrhunski...bogovski
Is this the real life?
Fuckin epic, jedan od najboljih trailera. Još ona glazba.
...
Volim E3.
Prejebeno,jedva cekam,ovo je Shepard da ga jebes :)
Pa nije shepard niti je povezano sa proslom trilogijom.
Prakticki reboot u novoj galaksiji :)
preheben trailer
HYPE GOD DAMN IT
ne ovo ce bit dugih godinu i pol
we'll bang ok?
Mass effect 2 sam imao preko 50h, svaku anomaliju sam istrazio i svaki planet i onda vidim ovo kak bira planete i ide na koji zeli aaaa ne mogu se docekat ove igre
Ovaj E3 je jedan od najboljih ikad ako ne i najbolji, predstavljanje novih konzola je bilo predobro al ovo
Ma 18mj. je do igre, a ovaj prikaz je krasan ali s aspekta uvida u samu igru i ikakvo igranje naah, ovo je tek konceptualni prikaz koncepta igre da imaju igru. I da se na igri radi, ali u fazi gdje nista konkretno se ne moze suvislo sirokim masama prezentirati.
Zato ta brojka 18mj... Bojim se da je, MOZDA, i premala. AKO jeste radije bih odgode nego rezanja. Dokaz da ni oni sami sebi ne mogu garantirati sto ih ceka i na cemu ce tada biti je sto ne mogu sada ponuditi nista osim veoma uopcene konceptualizacije.
Ali je uzitak gledati ;)
Uzitak je gledati tako je, al takoder bi rade da si daju vremena i naprave vrhunsku igru, cekao bih rade 3 godine pa da igra bude savrsena nego da ju izdaju van nedovrsenu i neispoliranu kao unity
Šta vam je ljudi, pa ME3 je izašao pred 3 godine. Siguran sam da već dugo rade ne igri. I da bude odgode, nećemo dugo čekat.
Ja se bar nadam.
Znači nije povezan sa prva 3 nastavka?
A ne znamo još detalje.
Al sumnjam da neće baš nikakvih dodirnih točaka biti. Mora. Nekih easter eggova i slično.
Uglavnom, jedan od najboljih trailera.
Valja dočekati holiday 2016. Eh...dug dug period. I još će se nabiti massa hitova. Ehhhh!
A ne znamo još detalje.To bar sigurno znamo.
Way kasnije nakon originalne trilogije i u sasvim drugoj galaksiji.. naravno da ce biti poveznica , isti je univerzum samo nova prica.. neki bi rekli i reboot. Zato i nije 4.
Samo neka nova prica bude na razini prve , novi svijetovi likovi pa ce biti uzivancija , bas kako se ocekuje od Biowarea :)

Samo nek bude odrzivo objasnjenje da otkud u drugoj galaksiji kad cak ni reaperi nisu bili u stanju preci intergalakticki prostor. U ME trilogiji ne postoji ama bas ni 0 intergalaktickih poveznica, nego iskljucivo unutargalaktickih.
A ovo drugo sto ''znamo'' zaista nisu detalji nego najopcenitije okvirne informacije - a cak ni na taj najopcenitije okvirni nacin se ne zna ni tko, ni kakav, ni zasto... Nego tek da je dr.galaksija zato da Bioware izbjegne posao uklapanja te price u povijest prethodnih dogadjaja na makar najminimalniji nacin. Ali koliko je realisticno eto skociti u drugu galaksijicu? I pricu o dark energy ce nam vjecno ostati duzni? Al nek je kauboja, a mozda i indijanaca i zivio nam totalno neki drugi ME :
Ne očekujem neko preveliko objašnjenje, crvotočina se nameće sama po sebi.
Klasika, ali bolje neka se fokusiraju na priču nego kako su tamo došli....