Logan (2017) ★★★★★ Cinestar
Film je trenutno #38 film svih vremena na IMDb ljestvici. A ja kažem kako je to debelo opravdano. Kada film iz ovakvog gledanog i hvaljenog serijala toliko iskoči iz svih svojih koncepata i poveže se u dotada u serijalu neviđene žanrova, negdje mora eksplodirati. I eksplozija je spektakularna. Možda film nema pamtljive negativce, neku priču od koje bi se opalo s ljuljačke ili iz sofe; no film ima najbolje od najboljeg iz Hugh Jackmana, Patrick Stewarta i mlade Dafne Keen, tj. njihovu kemiju, koja je za zlatnim slovima napisat hvala i bravo. Emocije su me rastrgale u dva navrata i jedva sam se suzdržao ostat cool u potpuno punom kinu. Slow pace dijelovi filma, humor, razgovori, kemija, R rejting, gluma ove spomenute trojke su nešto najbolje iz ovog serijala i dostojan oproštaj od X-Men filmova kakvih znamo. Elementi obiteljske drame pun pogodak su ovom filmu, koji je i uz taj elemenat zasluženo u listi na kojoj se nalazi. Nadam se da se ocijene neće srozati puno. Uloga života ove dvojice u ovom serijalu. Da li su više nego što su mogli, čista filmska magija i podsjetnik zašto se film smatra sedmom umjetnosti. Pljesak od mene! <3