Ne znam uopce kako vam moze škripiti kontroler...kako ga uopce držite? (Veigue bez pun intended sex poveznica na riječ "držite" :) )
Kvariš mi zabavu. :(
Držim kontroler kako se i drži - rukama. Odavno sam ih prestao bacati po sobi; ako baš želiš precizno, od kada sam ih počeo plaćati svojim novcima, tako da ne možeš reći da sa njima postupam nehumano.
Imam dva DS3 kontrolera; jedan je kupljen uz konzolu, drugi sam uzeo naknadno. Na ovom prvom mi se nakon nekog vremena lijeva gljiva jednostavno prestava vraćati u ''prvobitni položaj'' (čitaj: povuci gljivu prema gore i tu ostaje dok ju sam ne vratiš), tako da sam na kraju iščupao obje gljive s njega i dobio ultimativni pro kontroler za Street Fighter 3rd Strike.
Ovaj drugi DS3 je kanadski (lel) i lijeva gljiva škripi
od dana kada sam ga izvukao iz ambalaže. kao što rekoh, kupio od nekog cigića na Njuškalu; tako mi i treba.
Da sam tako grub kao što ti misliš, davno bi moje prijenosne konzole završile u smeću. Ali to se ne dešava.
I kao šlag na kraju, prije nekih 2 godine sam u bircu pričao s nekom 4-5 godina mlađom curom (i upucavao joj se dok se dečko njen cerio sa strane) i kada mi je, onako random uslijed razgovora nudila kremu za ''omekšavanje'' ruke jer ih i sama koristi, ja sam ju glatko odbio pružeći joj pritom lijevu ruku da opipa kako je glatka i kako to meni ne treba. Malo je reći da je ostala šokirana. Ako to nije dovoljan dokaz o mojoj nježnosti, neznam što je.
U svakom slučaju puno gore stvari prolaze moji Nintendovi kontroleri jer većina igra tamo izuskuju bolje reflekse i brže reakcije nego PS4 igre.
Ajme. Kad ovo neki Sony fanboy vidi...