Iskreno se sada razmišljam i da nema Bloodborne-a, evo glave ako ne bih Wii-U uzeo. Konzola sa već poprilično dobrim brojem odličnih ekskluzivnih igara, dok IMO osim Bloodbornea koji se trenutno nalazi na PS4, apsolutno mi ništa nema od tektonskog značaja da mene privlači.
Eventualno The Last Guardian i novi Unch ove godine i Persona, ali mimo toga, sve ostalo što me interesuje ima i a PC-u.
Nova Kojimina igra će također biti i na PC-u so there's that.
A kako se M priprema da sve igre (još samo Halo da najavi) da izbace na PC, definitivno pored dobrog PC-a Nintendo dolazi u obzir.
Samo (IMO, IMO, IMO, dakle mene i moj ukus, što moram sto puta naglasiti) Bloodborne trenutno čupa PS4 na površinu, ali Nintendo ima Super Mario 3D World, Mario Kart 8 (gdje sam u prethodnike utukao preko 200 sati sigurno), Smash, Xenoblade X, Bayonetta 2, Mario Maker, Dokey Kong: TF, Splatoon, The Wonderfull 101...
Sve genijalne igre koje bih bez problema igrao i prelazio po "stotine puta".
Jeste, igra i ulogu da PS4 je još relativno svjež naspram WiiU-a, zato sam i naveo buduće igre koje će izaći ekskluzivno.
Ali trenutno gledajući, ovog trenutka, više me WiiU privlači. Šteta je samo što konzola nije bolje uspjela, a sve zbog N-ove staromodne politike i zatucanih mišljenja čelnih ljudi. Iwata je pokušao koliko toliko usmjeriti na pravi put, ali ne možeš ti puno protiv odbora starkelja.