Opcenite rasprave , najave , tehnicka pitanja , novosti.

Kada će i ako će Nintendo uvesti neku vrstu trofeja u svoje igre? Čitao sam na Rebootu da se šuškalo nešto o tome.

A šta će ti to? Dobar dio i ima neke ačivmente, jedino kaj nisu javni pa se nemreš okolo hvalit i iritirat ljude s njma. Eventualno preko Miiversea ... možeš sve.

Ali ja se volim hvaliti  8)

Još te nije napustila tvojim riječima, "trophy glupača" u tebi 

Joj taj Wii U. Nikako ga nabavit a baš bi htio, pa se tješim igranjem običnog Wii-a. Sad zvučim donekle ko Flea s prenemaganjem.  :(

Ja svog teskog srca prodao... Pogotovo sada kada se sve vise blizi Zelda U i Xenoblade... Al moram priznati koliko god mi je bila odlicna konzola, toliko su mi ipak falile third party igre. Pogotovo neka Fifa, Nba ili neki FPS. Sve Nintendove igre su stvarno bile odlicne, stare Wii igre su mi izgledale ljepse... Gamepad odlican, pogotovo za surfanje.. Super konzola, meni je grafika bila super zvuk stvarno odlican, mozda cak i bolji od X i P-a. Ali ipak sam bio izoliran u Nintendovom prekrasnom svijetu. Ako netko vec ima konzolu od Xboxa ili PS-a ova konzola bi bila super dodatak a i cijena mu je sada brutalno niska.

Joj taj Wii U. Nikako ga nabavit a baš bi htio, pa se tješim igranjem običnog Wii-a. Sad zvučim donekle ko Flea s prenemaganjem.  :(
umro

Nope, još uvijek sam trofejna glupača  8) Kad kupim X kutiju, onda ću biti i ačivment glupača, dakle glupača na kvadrat  :

10 dana kasnije
14 dana kasnije

The latest edition of Famitsu DS+Wii has started to make its way out to readers in Japan, and there’s a noteworthy inclusion in the magazine. Towards the end, there is a tease regarding a big announcement about a major upcoming title for Nintendo systems. Sadly, there isn’t much said about this, but we’ll be hearing about it in the next issue of Famitsu DS+Wii.

Some Japanese news websites have speculated that the announcement could be related to Dragon Quest news teased by V-Jump. In a blog post on Dragon Quest X, V-Jump mentioned upcoming news on the series, saying that something concrete would be announced soon. Given that Dragon Quest X is available for the Wii U and 3DS, perhaps the announcement is for an expansion or new game in the series. Others have speculated that the news is related to Level-5’s Vision 2015 event early next month, which promises a look at upcoming titles like Yo-Kai Watch 3 and Fantasy Life 2.

http://nintendoeverything.com/famitsu-dswii-teases-announcement-of-a-big-game/

16 dana kasnije

Nintendo has returned to annual profit for the first time in four years.The company has turned around its fortunes from last year's loss of 23bn yen (£126m) to a more reassuring 41bn yen (£226m) profit.

Nintendo shifted 9m 3DS handhelds (including 2DS and New 3DS models) over the past 12 months.

Lifetime sales for the handheld family now stand at 52m units, around a third of the DS' 154m.

3DS sales prior to the launch of the New 3DS and New 3DS XL models "did not grow as anticipated", Nintendo noted in its results briefing today.

But the company's new handheld models had "a good start and continue to sell well", it added.

http://www.eurogamer.net/articles/2015-05-07-nintendo-records-first-annual-profit-in-four-years

Lijepe vijesti  :)

Najimpresivnije mi je da je na 9,5 milijuna prodanih Wii U-a prodano 5,11 milijuna Mario Karta.

Sta ce samo smislit za sljedecu gen
Stvarno nije lako bit drugaciji, ili si hit ili si miss. Najlakse napucat specse svakih 7,8 god i izbacit next gen. Vjerujem da im mnogi ne bi htjeli bit u kozi.

Daleko "najzabavnija" firma u gaming hardveraju.

https://twitter.com/NintendoAmerica/status/598140642867466240

Možda novi Punchout :)

Uglavnom vidjet ćemo sutra

https://youtu.be/zbvzyY1FKr0

Reggie je zakon .

Kako mi je N drag, iako pravi neke glupe marketinške greške, kao što TRXPLEX kaže, nije lako biti drugačiji, i želim im sve najbolje.

Živo me interesuju detaljni njihove nove prave next gen konzole.

Kako mi se igraju platformske igre cudo

Mogo bi prodat Tuhyevu konzolu pa si upiknut WiiU