Khm...forum je otvoren za "javnost" i svatko može vidjeti ovo sto pišete o sheranju...možete u spoiler to stavljati jer tako neće guest vidjeti?
Mislim čisto da se nebi opet prodavalo sve i svašta okolo...ili možete u Library part foruma?
Xbox One
Ovo je legalno skroz. :)
Tak je i Sanader govorio svojim suradnicima...
Vjeruj mi. Radim u osiguranju. 8)
Vjeruj mi. Radim u osiguranju. 8)Čega 8)
Ljudi, automobila, imovine... 8)
Allianz. Itd.
Solid Snake
Ja sam već rekao, očekujte ekskluzivni materijal, čak će biti dvojica predstavnika našeg vrlo foruma u Kelnu, jer Mirza nam se evo pridružio :)
Kolko košta taj put ? Staneš u zg po mene dok prolaziš 8) 8)
Ja sam bio dok je još bio u leipzigu ko klinac,al pitam te ozbiljno ak imaš mjesta(ak se ide autom jasno).
Il je to sold out kolko vidim ?
Ne znam mi smo se davno bukirali. Rado bi te poveli ali letimo iz Sarajeva za Dojčland. Mahat cu ti iz aviona
Ne znam mi smo se davno bukirali. Rado bi te poveli ali letimo iz Sarajeva za Dojčland. Mahat cu ti iz avionaAha ide se na finjaka 8)...da vidim niti nema karata više,a jbg.
Ma jasta ko gospoda ludilo znači već rasprodano a ima još mjesec dana...Ne znam mi smo se davno bukirali. Rado bi te poveli ali letimo iz Sarajeva za Dojčland. Mahat cu ti iz avionaAha ide se na finjaka 8)...da vidim niti nema karata više,a jbg.
Kolko košta taj put ? Staneš u zg po mene dok prolaziš 8) 8)Petak i subota su sold out. Ima jos karata za cetvrtak (13€) i nedjelju (17,50€). Mi smo jos 27.04. kupili karte u pret-prodaji po cijeni od 11,50€ po osobi/danu. Na sajmu smo u cetvrtak i petak. ;)
Ja sam bio dok je još bio u leipzigu ko klinac,al pitam te ozbiljno ak imaš mjesta(ak se ide autom jasno).
Il je to sold out kolko vidim ?
Svakako da cemo podijeliti iskustva i share-ati fotke.
Sto se Xbox One-a tice, Major Nelson je potvrdio da ce biti igrivi: Halo 5, Lara i Forza 6.
Jos 34 dana! ^_^
Ovim putem se zahvaljujem Flipper jer me ubacio u preview program, hvala druže : i obavještavam Garrus_V da sam mu poslao invite, očekuj uskoro poziv od Spencera 8)
zahvaljujem se :*
zahvaljujem se :*:
https://twitter.com/CriterionGames/status/617988172216188928
Odlično :)
Da li itko ima digitalni tv tunel dodatak za X1? Nemam mjesta za klasični pa mi ovaj minijaturni super došao. Spojio, odradio settings, chekirao kanale, ali mi ne prikazuje sliku, tj tv program. Kod namještanja je kao pronašao skoro sto programa, međutim ne mogu nikako natjerati da mi se prikaže tv program. Ukoliko netko ima iskustva s time, bio bih zahvalan da ih podijeli sa mnom. Btw, uz tv tuner uzeo i daljinski za X1, nešto predobro, tako genijalno građen i napravljen, baš ga je milina držat u rukama koliko je divan i fin.
Počinjem sve više voljeti što je ova konzola ružna, debela, ogromna cigletina. Naime, nečujna je skroz i po ovim vrućinama. Za razliku od nje mali, tanki i sexy PS4 puše i bruji ko' kombajn i strah me i igrat. Dobar posao je MS napravio.
Jednom se RROD desio rekli su nikad više. Slažem se sa tobom, tišina Xboxa je milina i ono diskretno jaje se lijepo uklapa u dnevni boravak.
Dizajnom me podsjeća na stari VHS rekorder što ga i dalje držim u kući radi reda