Ovo dođe nešto kao Netflix, samo za igre. Cool.
samo sto ne streamas vec igras direktno sa svoje konzole

wow, ima par igrica koje bi bas volio odigrati i ovo se cini bas kao dobra mogucnost

bem ti sunce od one NSA spy masine se xbox one pretvorio u poprilicno user friendly konzolu, jos da najave par dobrih inhouse ekskluziva  :)

Dobar deal, iako realno ovo je najbolje za one koji se puno igraju pa im je problem svako malo kupovati nove igre.
Za mene koji odigram jedan RPG u 3 mjeseca, i ne baš.
Gamestop, Game.co.uk i slični su sigurno oduševljeni sada

Ovo dođe nešto kao Netflix, samo za igre. Cool.
samo sto ne streamas vec igras direktno sa svoje konzole
Ima i Netflix mogućnost downloada... ili dolazi uskoro. Ali, da. PSNow bi bio pravi Netflix za igre. Iako, ovo je bolje

Jako dobro, ne sumnjam da će biti mnogo zainteresiranih. Po meni je pozitivnije što ne nude klasičan streaming već kompletne instalacije.

Cekaj ako ne streamam nego kompletno instaliram da li to znaci da moram imati i PC koji ce to moci pokrenuti? Nije mi jasno sad...

Mislim da ovo radi na Xbone.

Cekaj ako ne streamam nego kompletno instaliram da li to znaci da moram imati i PC koji ce to moci pokrenuti? Nije mi jasno sad...
zamisli da je ovo dodatna plus/gold pretplata sa bazom od 100ish igara. Svaki mjesec ce se dodavati micat neka igra a ti platis pretplatu i mozes sve skidat iz baze igara kao obicnu digitalnu igtu. Skidas i instaliras. Nema streama, windows 10 (PC) dolazi u obliku xbox play anywhere. Ako ce recimo nekad dodat gearse 4 ti ces moc skinut i igrat koristeci isti sejv sa xboxa recimo na PCju ( normalna pc igra, moras imat sposoban pc jer ne streamas).

Znaci, radi se o klasicnoj igri koju skidas i instaliras kao EA access.

Ovo je super, neka stisnu malo sony. Od zdrave konkurencije na kraju mi potrošači profitiramo.

Edit: Ovak sta bi moglo biti buducnost gaminga, a ne glupi streamingservis gdje previse ovisis o internetu. Ovako si skineš sto hoces na konzolu i lijepo bez laga igras. Kad te vise ne zanima, samo izbrises.