Bog te toliko toga san stavija skidati a sporo dosta ide neda mi se sa žicom spajati.

Evo napokon probao Forzu Horizon 4 i ovo je cudo os grafike do igrivosti vjerovatno najbolja arkada sto san ikad igra.

I evo upalio malo Crackdown 3 i tu san razocaran graficki nije nesto ali i sam gameplay je dosta drven ne vidin neki pomak od Crackdowna 2.

Flight Simulator ce skinuti do nove godine

Miro Flight Simulator je tek izašao pa je vjerojatno dosta velika navala na servere + ima beskonačno giga.

Deadwalker
      Ma 35+ igri san stavio na skidanje, i jebiga skida se na laptopu svasta dica po mobitelima, tabletima i onda brzina skidanja varira ali evo dosa je na red za skidanje ima 102gb.
      Sutra cemo letiti

20 dana kasnije
      5 dana kasnije
      7 dana kasnije

Ako mi se svidi, onda ću ju odigrat do kraja u sklopu Gamepassa, neću ju sigurno kupovat kad ju već imam "gratis".

Bit će iznimki (pogotovo kod kolekcionara), naravno, ali sumnjam u veliku brojku.

5 dana kasnije

Brijac daj me podsjeti samo kako si aktivirao key?

Meni je neki dan Miro objašnjavao, ali ja zab isto. Znam da s ovim dobiješ zapravo 12 mjeseci ultimatea. Dajte tutorial. 🙂

Brijac Napraviš novi (u pravilu bi trebalo radit i na postojećem accountu ako nikad nisi iskoristio promo za Game Pass tipa 1€ za mjesec ili tri mjeseca, al ono, bolje se ne zezat pa napravit novi acc jer to prolazi sigurno) MS/Xbox account na Germany regiji (radi 1€ promocije za Ultimate upgrade) pomoću Bear Tunnel VPN-a (upališ VPN na Germany i regaš se na MS stranici). Na stranicama za prodaju keyeva zna biti akcija za 12 mjeseci Xbox Live Golda za Brazil regiju (npr. trenutno CD Keys 28€). Kupiš to, prebaciš regiju na Brazil u Bear Tunnelu i ulogiraš se na redeem.microsoft.com i redeemaš sva tri koda (samo pripazit ako ti ponude 12 mjeseci + još jedan promociju da odbiješ jer možeš imat max 36 mjeseci pa ako prihvatiš jedan extra nećeš moći redeemat zadnji kod) i time dobiješ 36 mjeseci golda. Izlogiraš se, prebaciš Bear Tunnel na Germany, upišeš na google gold upgrade ultimate, otvoriš gore prvu stranicu, ulogiraš se i kupiš taj upgrade za 1€ (ja platio hr karticom iako je germany regija) i tjt, imaš tri godine game pass-a.

Evo kako sam ja uspio, ali pitajte Miru je li se išta promijenilo.

Samo pazite da se ne zaebete sa turskim Gold-om i VPN zavrzlamama,te ne možete pretvarat Gold iz druge regije u Ultimate Game Pass ko ja pa sam na kraju morao kontaktirat iznenađujuće susretljiv Xbox support.Al sada sam do 10.2023 miran sa Ultimae Gamepass-om i to za 450kn !

Ja san imao problem sto mi je acc bio stari pa nisan nikako moga ukucati kod jer san imao krive adrese ukucane.
      To morate pripaziti
      Moj je acc UK znaci pripazite da vam skoro sve od adresa bude onda uk.

Kad odete na microsoft reedem mora vam u zagradi biti drzava koju ste odabrali mail vas pa u zagradi drzava.
      Onda uzmete gold ja san uzeo brazilski sa cd k.
      Preko VPNa odaberete Brazil (tunnel bear odlican free vpn) onda na microsoft reedem ukucas kodove.
      Nakon toga san na boxu kupio misec dana ultimatea i to je to sav gold je prebacilo u ultimate.
      Ultimate preplata nesmi biti aktivna dok ovo radite i iskljucite da se sama produzuje

Uspio sam aktivirati no trebao sam napraviti novi njemački account. Za 220 kuna godinu dana, nije loše 🙂

Roka netko Psychonauts 2? Dobio jebačke ocjene, pa me zanimaju vaša iskustva. Nisam odigrao neki platformer duuuugo a da je valjao. Gamepass ga ima, pa zato pitam tu 🙂

foggy Izvanredna igra ja sam je jučer baš završio i same pohvale na račun gameplaya i grafike( špilao na Boxu preko gamepassa) a ima i poprilično interesantan twist u radnji ali ne želim ništa spoilati. Uglavnom igra je po meni obavezno štivo i trebali bi je svi odigrati koji cijene vrhunske platformere

foggy
        Ako si volija prvog voliti ces i ovog, grafika je bolja ali sve ostalo je isto.

Miro Nisam nikad igrao prvog, pa bi se bacio na ovaj. Gledao sam i neke rece, hvale dosta, pa ne znam kak je vezan za prvi osim pričom i tim svijetom. Budem onda kad malo padne cijena, baš mi fali platformera u krvi.

foggy
            Odigrao sam ja davno jedinicu i bila je odlična igra. Još se većine sjećam.
            Koliko sam vidio, dvojka izgleda malo bolje od jedinice ali je gameplayem i level dizajnom jako sličan jedinici, što je dobro.
            Uglavnom, jedan free mind easy going cutie platformer.