Fenix ThomasAAnderson aktivnim korisnicima tek od 11. mjeseca kreću vrijedit nove cijene. Novim od danas/jučer
virty Sinoć sam na loaded (cdkeys) kupio 6 mjeseci Ultimate-a za 79€. Ispadne 13€ mjesečno, šta je super.
montoya virty Sinoć sam na loaded (cdkeys) kupio 6 mjeseci Ultimate-a za 79€. Ja sam malo prije tebe čak po 37€ 3mj x2 uzel.
Brijac virty Sinoć sam na loaded (cdkeys) kupio 6 mjeseci Ultimate-a za 79€. Ispadne 13€ mjesečno, šta je super. Damn kad se sjetim da sam za 90€ uzeo tri godine 😆
Sterlok revo znam da nisu i nije da ih branim ali nije ista ponuda igara danas i onda kad se prek vpn Brazila i sl. lovilo 90 eura tri godine. Sad igra Turska i sl. ali svejedno cijena normalnim putem za konzolaše je neisplativa.
revo Sterlok Ma sigurno da je sada ponuda igara puno bolja, ali sad smo dosli do toga da se pitaš kome je to isplativo. Zbilja moras imat hrpu vremena da ti se to isplati umjesto da kupiš ono kaj misliš odigrat.
virty Upcoming Xbox Game Pass games October 2025 The Casting of Frank Stone Ball X Pit The Grinch: Christmas Adventure - Merry & Mischievous Edition Pax Dei Keeper Ninja Gaiden 4 Evil West Bounty Star: The Morose Tale of Graveyard Clem Moonlighter 2: The Endless Vault The Outer Worlds 2 November 2025 Football Manager 26 Winter Burrow Call of Duty: Black Ops 7 Unknown 2025 releases PowerWash Simulator 2 Routine Mixtape Dead Static Drive Sleight of Hand Tanuki: Pon's Summer Buckshot Roulette Witchbrook February 2026 High On Life 2 2026 Release Window Forza Horizon 6 Fable Resonance: A Plague Tale Legacy Aphelion Subnautica 2 Freestyle Football 2 Planet of Lana II: Children of the Leaf Super Meat Boy 3D There are no Ghosts at the Grand Replaced At Fate's End Beasts of Reincarnation Snap & Grab Denshattack! Tropico 7 Wildekin Beastro Unknown The New Halo Gears of War: E-Day State of Decay 3 Persona 4 Revival Ark II Nirvana Noir Echo Weaver Vapor World Voidtrain Way to the Woods Clockwork Revolution Harmonium The Musical Bushiden Marauders
master_x virty Dosadi ubrzo.Igrao sam na PS+.Vrti se.oko jednog te istoga,pronaci duha i onda ga suočiti sa preživjelim,ili vise njih,pa onda ko je kriv.Neprijatelji su jednolični i nezanimljive lokacije.