viper89 Developer : Turtle Rock StudiosPublisher : 2K gamesEngine : CryEngine 3Platforme : PS4,X1,PCŽanr : FPSOnline : 4v1
fan-of-war Evolve je 5 dolara na M$ storeu.Previše traže.http://www.microsoftstore.com/store/...ctID.318779600
electronicus Evolve je postao free-to-play. Zar je stvarno tako loš? Ja sam odigrao jedan gejm tamo u beti, no tada sam još bio na starom laptopu koji ga je jedva pokrenuo, pa ga nisam uspio doživjeti. Sada više ne znam vrijedi li ga skinuti ili ne.
Fenix Ako ga nisi onda dozivio, tesko da ces sad.Meni je igra bila zabavna, ali su ujebali s balansom kasnije kod novih monstera. Protiv Goliatha se dalo igrat, protiv ostalih nikako. Onda se ekipa raspala i zaboravilo se ma igru...
viper89 Evolve je puna igra koja je postala f2p zbog gluposti izdavaca, dok su ove prave f2p igre i zbog toga odmah nize kvalitete.
Fenix Evolve je puna igra koja je postala f2p zbog gluposti izdavaca, dok su ove prave f2p igre i zbog toga odmah nize kvalitete.Tocno to. Vjerojatno igra s najgorim odnosom izdavaca u povijesti industrije
Deadwalker Sjećam se da sam recenzirao Evolve za HCL kada je izašao.Fakat dobra igra koja je nažalost potonula zbog pohlepe izdavača. Kužim da siluješ takvu DLC politiku za jedan Call of Duty koji je svjetski poznati brend, no raditi to za novi ip je tržišno samoubojstvo. Nadam se da će s free-to-play modelom održati igru na životu još neko vrijeme. Bolje ta tranzicija, nego da serveri stoje prazni i ubrzo se ugase.