yakuza_stinger Kak se zove stil kojeg se često vidi u artu za Firewatch? Konkretno ovakvo nešto:ELECTRONICUS znaš li ti možda?
electronicus Ne znam ima li taj stil neki konkretan naziv, ali crpi inspiraciju iz turističkih postera iz sredine 20. stoljeća. Guglaj "Olly Moss" i "national park posters mid 20th century".
veigue Spada li i Furi u taj grafički stilili sam ja zabrijao nešto? Jer cell shaded nije, bar ja mislim.
electronicus Hm, ne bih baš rekao da Furi ima taj stil. Pa meni i izgleda kao neka varijacija cel-shadea. Btw, da, vector landscape je valjda jedini naziv za to. Koliko se sjećam, ti si Indigo i radio nešto u tom stilu s onim Pokemonima.
yakuza_stinger Ne znam ima li taj stil neki konkretan naziv, ali crpi inspiraciju iz turističkih postera iz sredine 20. stoljeća. Guglaj "Olly Moss" i "national park posters mid 20th century".da, vidio sam kad sam jučer tražio da se spominje to ime. Radovi mu bacaju na tu šemu. Najvjerojatnije ni ne postoji neki "službeni" naziv što je šteta jer stil je dovoljno disktintivan. Kao pixel art.Možda i vector landscape terminologija posluži
Indalecio Darkindigo, dobre slike stvarno radis ali ja nr volim po svom instagramu muske modele gledat pa sam dodao tvoje zenske modele i tebe unfollowao, oprosti i samo da znas da te podrzavam iako te ne pratim
Dark_Indigo Darkindigo, dobre slike stvarno radis ali ja nr volim po svom instagramu muske modele gledat pa sam dodao tvoje zenske modele i tebe unfollowao, oprosti i samo da znas da te podrzavam iako te ne pratim Poštujem, kripi af ali poštujem odluku
Indalecio Malo sam se zamislio sad ali jesam li stvarno kripi? Stavljaju se takve slike jer se zeli promovirat hvala joj sto je stavila slike sa editorijala sa tobom (plava curka)
veigue ''RED one'' izgleda kao neki boss u Dark Soulsu.(Čuj, kad nemam talent, moram komentirati i šitpostati u ovoj temi. Ali znate da sam u pravu.)
Dark_Indigo Stari moj, gdje si našao tako dobar TV? To je moj tv za NES i SNES Hipsteru Bilo bi super da sam hipster, a ne da imam 3 banke ali jbga xD xD