maximalni Studio Guerrilla Games opravdao je ime i ponudio nam izvrsnu avanturu u kojoj ćemo s karizmatičnom Aloy izgubiti sate i sate. Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
figo Odlična recenzija Max, dodatno si me nabrijao na kupovinu igre.. Vidim pod minus si stavio - nije pravi RPG.. Samo da se ovdje ne ponovi ona rasprava
fox Dobra i informativna reca, baš mi je drago da je ovo ovako dobro ispalo, djeluje vrlo zanimljivo. : Ne mogu ne primijetiti i diplomatski osvrt na RPG problematiku, bit će štofa za teoretičare.
Zero 100 kn da će Master poslije bana ovdje ostaviti svoj post. Inače, fina je recenzija. Igrao bih ovo, priznajem.
Tzereen Odličan tekst, slike i komentari! Bravo Max!Dotaknuo se svega bitnog, kvalitetno napisao, a usput se vrlo vješto dodirno "vrućih" tema :)
madsupercrash 100 kn da će Master poslije bana ovdje ostaviti svoj post. Inače, fina je recenzija. Igrao bih ovo, priznajem.Ne primamo uplate na tu ponudu
Flipper Imam nekih privatnih pizdarija, ali stigao sam pročitati recu. Odlicna. Poslano s mobilnog telefona S7
ikral Dobro sroceno, pohvala. Nego, travo sam oplako, prespavao i rekoh ajde, igrat cu bez gledanja u opanke i sad na kraju nema ni valova? Gamad sonijevska i niskozemska! Nebute dinara dobili od mene!
densetsu maximalni Koliko si sporednih stvari u igri odradio s obzirom da si igru prešao u 30-ak sati?
StarFox_N Bravo Maks. Dobra recenzija. Dobio sam sliku što mogu otprilike očekivati. Definitivno se ovo nabavlja. BTW imaš li možda neku informaciju kada dolazi reca za Nioh ? Ja čekam.
maximalni Densetsu Završio sam igru za 38 sati, radio sam sve sporedne stvari po malo. sad sam trenutno na 40h i nešto sitno i na oko 70% odigranog sadržaja.
Chaky "Niska trava ne miče se i nema valova kod plivanja, ali to je zato što je Aloy vješt lovac i uvijek mora biti nečujna i neprimjetna."