Sve ovo sto Cole kaze je istina, ja sam se uvjerio day 1 s fanatecovim volanom kojeg mi je bila teska tlaka montirati... Par dana kasnije je prodana, Logitech g27 vracen na svoje mjesto... Nisam jos niti provjeravao sto li su popravljali, sto nisu, jer pCARS opet kupujem kad podrska za stari Logitech dodje...
Ti si se sam uvjerio da su cak i za joystick sluzbene postavke tesko smece, a na XBO su bile jos i gore.
Dobro ti hejtaš igru od prvog dana...
Nije SMS-ova krivnja što se stari volani od Logitecha ne mogu koristiti u NIJEDNOJ IGRI na PS4 jer su pohlepni samo da bi izbacili rebrandirani G27 pod G29 za duplo veću cijenu jednog T300 volana.
Isto tako, postavke kontrolera na defaultu su takve kakve jesu, ali opet možeš sve sam podesiti tako da je donekle ok...pa sam sam rekao nakon 50 sati igre da sam joj dao ocjenu 7.5/10 zbog manjkavosti kod takvih gluposti i bugova (nisam doživio prevelike ni gamebraking bugove)
Ne može mi netko kazati da je vozni model loš u igri, da igra ide loše na konzolama, da izgleda bezvezno, da je AI loš (ima svojih mušica, ali je generalno dobar), da je karijera loša itd.
Ne možeš to kazati...
Da imala je i ima bugove.
Da ima manjka auta po klasama, ali i općenito jer su mogli smanjiti broj klasa itd. da ne idem u široko.
Da imala je problema sa optimizacijom na AMD-u (nemam pojma je li to rješeno)
Imala je problema sa Fanatecom istina, ali se pokrpalo i koliko znam sada je ok.
Damage je takav (znamo zašto i kako zbog proizvođača auta, licenci itd), ali dobar je mehanički damage.
A hebemu...
Evo danas sam odvozio najbolju/najčišću online utrku u zadnjih ne znam koliko mjeseci...10 auta na Watkins Glenu bila je milina igrati...naravno da to ovisi o ostalim igračima, ali sam baš guštao i rekao u sebi kako je ova igra stvarno dobra i zabavna kada smo vozili treći, četvrti i peti unutar 4 desetinke, kolo uz kolo, branik pokraj branika na nekih metar dva.
Na kraju se jedan ispred mene skršio dok je ovi koji je bio treći odvojio od četvrtog i mene kada se ovaj kasnije skršio u šikani i na kraju sam završio utrku na četvrtom mjestu.
#vraćenavjerauonlineigranje