Iz Ubisoftove tvornice došla je borilačka igra u kojoj birate hoćete li se boriti kao vitez, viking ili samuraj. Činilo se da je pred nama instant hit, no prognoze su bile loše.
Community recenzija | For Honor
bravo ludi :
bravo ludi :hahah hvala cijeli sam se preznojio dok me Ninja_Krmacha zamolio , jos dok mi je lektore spomenuo
Svaka čast ludi na recenziji. Još otkad sam na rebootu isprobao igru sam stekao dojam da igra nema neku dubinu, a šlag na torti su tipični problemi sa serverima, konekcijom, itd. Veliko razočarenje, pogotova jer ideja ima ogroman potencijal.
A sezone? Kako taj koncept funkcionira?
Sent from my iPhone using Tapatalk
A sezone? Kako taj koncept funkcionira?sezone su dio tog faction wara u kojem sudjeluje svaki igrac i bot,posle svake runde dobijas war assets koje mozes rasporediti na svoj teritorij da ga brane ili napdaju,igras za onu klasu koju si napocetku odabrao,ali ti ne utjece na odabir heroja s kojim zelis igrati...ako kontroliras neki teritorij na kojem se odvija duel,brawl,dominion onda ces imati vidljive promjene kozmetickog tipa na mapi na kojoj igras jer je taj teritorij u kontroli tvoje frakcije... sezona traje 10 tjedana,runde traju 2 tiedna i sve ti se updejta svakih 6 sati,nagrade su za pobjednike na kraju runde,a na kraju sezone svi koji su sudjelovali isto tako dobivaju nagrade ,gear i kozmetika,nista specijalno ali eto dodatak da imas sta raditi izmedu loadinga mape.
Hvala!A sezone? Kako taj koncept funkcionira?sezone su dio tog faction wara u kojem sudjeluje svaki igrac i bot,posle svake runde dobijas war assets koje mozes rasporediti na svoj teritorij da ga brane ili napdaju,igras za onu klasu koju si napocetku odabrao,ali ti ne utjece na odabir heroja s kojim zelis igrati...ako kontroliras neki teritorij na kojem se odvija duel,brawl,dominion onda ces imati vidljive promjene kozmetickog tipa na mapi na kojoj igras jer je taj teritorij u kontroli tvoje frakcije... sezona traje 10 tjedana,runde traju 2 tiedna i sve ti se updejta svakih 6 sati,nagrade su za pobjednike na kraju runde,a na kraju sezone svi koji su sudjelovali isto tako dobivaju nagrade ,gear i kozmetika,nista specijalno ali eto dodatak da imas sta raditi izmedu loadinga mape.
Taj dio mi se činio kako najviše obećava pa sam zato pitao...
https://youtu.be/38sPNZ8QHO4